Logo

X

Svečano Potpisan Ugovor O Financiranju Projekta “Rekonstrukcija/Dogradnja I Opremanje Hrvatskog Doma Kulture Franjo Delić”

Ova vrijedna investicija će biti iznimno značajna za sve stanovnike Babine Grede

Općinski načelnik Babine Grede Josip Krnić je dana 23. ožujka 2022. godine u Zagrebu svečano potpisao Ugovor o financiranju za tip operacije 7.4.1. u iznosu od 7.515.600,00 kuna, za projekt “Rekonstrukcija/dogradnja i opremanje Hrvatskog doma kulture Franjo Delić”.

Naime, ova značajna sredstva su ostvarena nakon što se općina Babina Greda 29. rujna 2021. godine prijavila na natječaj za provedbu Podmjere 7 .4 ,,ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – provedba tipa operacije 7.4.1 ,,Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulture aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – ulaganja u sektor tržnica, sektor društvenih domova/kulturnih centara i sportskih građevina, sektor vatrogasnih domova i sektor dječjih vrtića iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.’ od dana 7. lipnja 2021′ godine, s njegovom izmjenom od dana 4. studenoga 2021′ godine, objavljen na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u sektoru društveni domovi/kulturni centri i sportske građevine.