Logo

X

Stiže hrpetina novih prilika za posao!

Zapošljavaju Forol maziva, TÜV Croatia, Hotel Kralj Tomislav, Florijan servis... Ne čekajte, prijavite se!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

KB d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osječko – baranjskoj, Brodsko – posavskoj i Požeško – slavonskoj županiji. Prijave su otvorene do 24.12. Posao obuhvaća planske obilaske postojećih kupaca i unapređenje prodaje, prijem i obradu narudžbi, brigu za naplatu i dnevno izvještavanje, razvijanje i održavanje visoko kvalitetnih odnosa s kupcima, ostvarivanje prodajnih planova, istraživanje i praćenje tržišta, pronalaženje i otvaranje novih kupaca. Nude se službeni mobitel i tablet. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo.  Aplicirajte.

Forol maziva d.o.o. zapošljava regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za područje Slavonije. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije. Glavne odgovornosti su vođenje brige o postojećim kupcima i otvaranje novih kupaca te ostvarenje zadanih planova. Prednost imaju osobe s iskustvom rada i dobrim poznavanjem rada na terenu na istim ili sličnim poslovima. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo. Prijavite se najkasnije do 27.12. na linku.

TÜV Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji auditor u certifikaciji sustava (m/ž) u Slavonskome Brodu. Prijavite se najkasnije do 27.12. Potrebna je visoka stručna sprema tehničke struke, minimalno petogodišnje iskustvo, završen IRCA tečaj, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u međunarodnoj tvrtki, mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka.

Agencija Workforce za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.1.2020. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

Skubacz.pl Sp. z o.o – Restaumatic.com zapošljava u Osijeku na poziciji prodajni savjetnik (m/ž). Nudi se atraktivna plaća do 12.000 kuna, velika mogućnost osobne karijere i financijskog razvoja, službeno računalo i mobitel. Potrebno je iskustvo u prodaji ili u službi za korisnike, sposobnost rada u timu, samoorganizacije rada, dobro ponašanje, sposobnost brzog učenja i spremnost na razvoj vlastitih vještina te smisao za humor. Prijavite se putem najkasnije do 27.12. putem linka.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava električara na održavanju (m/ž) u Slavonskom Brodu. Glavne odgovornosti su elektro održavanje strojeva i pripadajuće opreme u pogonu ljevaonice te ostali poslovi prema potrebi i nalogu poslodavca. Potrebna je srednjoškolska sprema, samostalnost u radu i iskustvo od jedne godine na istim ili sličnim poslovima. Aplicirati možete najkasnije do 10.1.2020. putem linka.

Simple zapošljava frizere (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Aplicirajte.

Hotel Kralj Tomislav d.o.o. u potrazi je za recepcionarom (m/ž) u Novoj Gradiški. Prijave su otvorene do 31.12. Posao obuhvaća prijavu i odjavu gostiju. Potražite kako aplicirati ovdje.

Florijan servis d.o.o. u potrazi je za vatrogascem/ vatrogasnim tehničarem (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 31.12. Potrebno je više izvršitelja. Za posao se traži položeni stručni ispit za vatrogasca, znanje engleskog jezika na osnovnoj razini, osnovno znanje rada na računalu. Potražite kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)