Logo

X

Stiže deset novih prilika za posao!

ZAPOŠLJAVAJU: DRAMAT, Workforce, HRK S.A., Josakramont... Prijavite se na vrijeme!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe ima raspisan oglas za izbor 12 polaznika za poziciju: oblasni radarski kontrolor (m/ž) te za izbor 10 polaznika na poziciji: toranjski kontrolor (m/ž), na svim lokacijama HKZP-a. Uvjeti za prijavu uključuju završenu četverogodišnju srednju školu, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice iz EU. Također, polaznici trebaju biti rođeni 1991. godine, ili mogu biti mlađi, te trebaju biti zdravstveno sposobni. Prednost imaju kandidati koji imaju završen preddiplomski studij iz područja zračnog prometa. Provjerite više detalja na linku i prijavite se.

PAN-PEK d.o.o., vodeće poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, u svoj tim pridružuje novog člana tima i zapošljava na poziciji: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada su Đakovo i Zagreb, a očekuje vas zanimljiv posao, uz brojne edukacije i profesionalnu radnu okolinu. Opis posla uključuje posluživanje proizvodnih linija, pripremu sredstava i sirovina te slaganje pekarskih proizvoda. Prijavite se najkasnije do 07.10.

HRK S.A., tvrtka koja se bavi regrutiranjem specijalista, menadžera i direktora za globalne medicinske i laboratorijske kompanije, za svog klijenta, zapošljava Branch Managera (m/ž) na području Hrvatske. Trebate VŠS/VSS iz područja ekonomije, biotehnologije, kemije ili biologije, minimalno tri godine iskustva u području prodaje/menadžmenta i srodnih područja, poznavanje B2B poslovanja, znanje engleskog jezika te snažnu motivaciju za postizanje prodajnih ciljeva. Ovaj poljski brand prijave zaprima do 11.10. Sretno s prijavama!

Josakramont d.o.o., tvrtka je koja ima sjedište u JSKR GmbH u Austriji te nudi rad u sigurnom okruženju, uz mogućnost učenja i napredovanja. U svoj tim pridružuje elektromontera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž), za rad na području Hrvatske. Provjerite uvjete natječaja i aplicirajte na vrijeme.

ABZ Reporting GmbH, za svoj brzorastući tim zapošljava Cloud Administratora / System Engineera (m/ž) za rad od kuće. Traži se osoba koja je sklona timskom radu, ali ujedno automatski donosi odluke kada se to od nje zahtjeva te ima snažnu odgovornost prema uslugama koje nudi korisnicima i fluentna je u korištenju engleskog jezika. Ako imate visoku stručnu spremu, napredno se koristite računalom i krasi vas petogodišnje iskustvo, znate što vam je činiti – klik na link!

SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS predstavnika (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se očekuje pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima, rad na terenu s kolegama te sklonost timskom radu. Ako se pronalazite u ovom humanom zanimanju, javite se.

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, za potrebe klijenta traži kandidate za poziciju: pomoćni radnik na građevinskim i geotehničkim radovima (m/ž). Poslovi na ovom radnom mjestu obuhvaćaju pomoćne i geotehničke radove, rukovanje materijalom i građevinskom opremom te brojne druge zadatke, koje možete provjeriti u natječaju.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Slanović zapošljava medicinsku sestru / medicinskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Ukoliko se odlučite prijaviti, svakako se informirajte o opisu posla. On uključuje provođenje zdravstvene njege na terenu, a potrebna vam je i licenca za rad te položen stručni ispit. Javite se.

LTE Tech j.d.o.o. zapošljava dva radnika/ice za završne radove u građevinarstvu, u Osijeku. Tvrtka se bavi prvenstveno soboslikarskim, fasaderskim i knauf radovima. Od djelatnika se očekuje poznavanje istih, na višoj ili nižoj razini, te spremnost za učenje i usavršavanje. Prijavite se.

DRAMAT d.o.o. ima otvoren natječaj za dvije očne optičarke (m/ž) u Osijeku. Zahtijeva se završena srednja škola te jednogodišnje radno iskustvo rada u očnoj optici. Prijave se zaprimaju do kraja listopada. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske  županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)