Logo

X

Stiže deset novih prilika za posao!

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Pekarski obrt Hit u Tenji i Osijeku traži dva čistača (m/ž), pekara (m/ž), burek majstora (m/ž) i pet prodavača pekarskih proizvoda (m/ž). Nude mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom i zapošljavaju umirovljenike. Prijave primaju do 18.11., pa požurite saznati kako se prijaviti.

LPP Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije LPP S.A. koja zapošljava više od 22 000 ljudi u 18 zemalja svijeta u prodajnoj mreži s preko 1700 prodavaonica. Za trgovine u Osijeku traži prodavača (m/ž), i to na nepuno ili puno radno vrijeme. Nudi nagrađivanje prema rezultatima i mogućnost napredovanja. Uvjet za prijavu je završena srednja škola, spremnost na rad u smjenama i vikendom, komunikativnost i sposobnost za timski rad. Prijaviti se možete do 22.11.

Triglav savjetovanje u Osijeku traži dva izvršitelja voditelja grupe zastupnika u osiguranju (m/ž). Rok prijave je 24.11. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, komunikacijske vještine, energičnost i usmjeravanje na ciljeve. Nude profesionalnu obuku u ugodnoj radnoj atmosferi uz mogućnost napredovanja. Aplicirajte još danas.

Mesna industrija Ravlić u potrazi je za referentom računovodstva (m/ž) u mjestu Petrijevci. Ravlić je počeo od malog obrta, a sada je vodeća mesna industrija u Hrvatskoj. Svojim zaposlenicima također nude mogućnost napredovanja, ulažu puno truda u obrazovanje i stručno osposobljavanje djelatnika. Za poziciju je potrebno trogodišnje iskustvo i napredna računalna pismenost.  Rok prijave je 4.11. Ukoliko ste zainteresirani za rad u ovoj tvrtki, svakako pogledajte kako se prijaviti na linku.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Osijeku, Ernestinovu i Slavonskom Brodu. Zove sve osobe koje su orijentirane na kupce te vole rad sa ljudima u dinamičnom i stimulativnom okruženju da se prijave. Uvjet za prijavu je minimalno srednja stručna sprema, komunikacijske vještine, pozitivan stav i proaktivnost. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima, no nije uvjet. Ukoliko se pronalazite kao idealan kandidat, aplicirajte najkasnije do 31.10.

Eurokamen nudi poslove zidara (m/ž), injženjera strojarstva (m/ž), bravara (m/ž), pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), armirača (m/ž) i tesara (m/ž), a prijave traju do 31.10.  Mjesto rada je Osijek i potrebno je više izvršitelja za ova radna mjesta. Radno iskustvo nije važno i od kandidata se očekuje vozačka dozvola B kategorije. Prijave su otvorene do 31.10., stoga požurite vidjeti kako se prijaviti.

Ofir d.o.o. traži web dizajnera u Osijeku do 31.10. Nije važno radno iskustvo, ali je poželjno. Novi zaposlenik će izrađivati prijedloge web stranica i aplikacija, a očekuje se poznavanje alata Photoshop, Ilustrator i što više Adobe rješenja. Zainteresirani mogu saznati kako se prijaviti putem linka.

Max Metal korpe i servis traži novog tokara (m/ž) koji treba raditi na univerzalnoj tokarilici, razumjeti tehničke i tehnološke dokumentacije, imati relevantna znanja i iskustva u obavljanju tokarskih poslova. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Na ovaj se posao možete prijaviti do 18.11., a kako aplicirati, pogledajte ovdje.

Kyros je raspisao natječaj u potrazi za voditeljem društvenih mreža (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je radno iskustvo od šest mjeseci, a od novog se radnika očekuje kreiranje i upravljanje sadržajem na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Pinterest, ažuriranje web stranice i pisanje bloga. Možete se prijaviti najkasnije do 11.11., stoga pogledajte kako se prijaviti.

Os metal d.o.o. traže specijalista za tehničku pripremu (m/ž), dva bravara (m/ž) i dva zavarivača (m/ž) u Ladimirevcima. Prijave su otvorene do 11.11. Potrebne su vozačka dozvola B kategorije, relevatno dvogodišnje iskustvo i samostalnost u radu. Zainteresirani kandidati mogu pogledati kako se prijaviti ovdje.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)