Logo

X

Savjetovalište za darovitu djecu, mlade i njihove obitelji

Tim psihologa iz Udruge Klikeraj ovim savjetovalištem želi stvoriti prostor gdje će se bistri mališani koji pokazuju specifične razvojne potrebe odnosno koji su osamljeni, bojažljivi, zbunjeni i nesigurni moći pronaći odgovore na određena pitanja i dobiti psihosocijalnu podršku.

U udruzi Klikeraj iz Osijeka s radom započinje savjetovalište Sidro.
Savjetovalište će biti namijenjeno u prvom redu darovitoj djeci, mladima i njihovim obiteljima.
– Tim psihologa iz Udruge Klikeraj ovim savjetovalištem želi stvoriti prostor gdje će se bistri mališani koji pokazuju specifične razvojne potrebe odnosno koji su osamljeni, bojažljivi, zbunjeni i nesigurni moći pronaći odgovore na određena pitanja, dobiti psihosocijalnu podršku i upoznati sebi slične vršnjake. Također, omogućili smo individualna savjetovanja za roditelje koji trebaju određenu psihosocijalnu podršku. Savjetovalište otvaramo zahvaljujući financijskoj donaciji Grada Osijeka kroz projekte namijenjene udrugama. Sve aktivnosti su do kraja godine besplatne, javljaju iz Klikeraja.
Susreti grupa za podršku malima i velikima održavat će se utorkom i srijedom.
Savjetovalište otvaramo zahvaljujući financijskoj donaciji Grada Osijeka kroz projekte namijenjene udrugama. Sve aktivnosti su do kraja godine besplatne.