Logo

X

Sajam antikviteta u Osijeku ove subote sa 140 izlagača i puhačkim orkestrima!

Za sudjelovanje na popularnom sajmu antikviteta postoji i lista čekanja, posjetitelji su iznimno zadovboljni šarolikom ponudom sajma a ove subote imamo čak 140 izlagača

Došlo je vrijeme i za prvi ovogodišnji ljetni Sajam antikviteta. Od prošlog lipnja, dakle sada već godinu dana, Sajam antikviteta održava se u Parku kralja Držislava, kod popularne Školjke. Termin je, kaže Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma, tvrtke koja stoji iza Sajma antikviteta, dobro poznat svim građanima, svake prve subote u mjesecu.

– I ovaj put naši su izložbeni kapaciteti, a riječ je o 140 izlagača, popunjeni, tako da postoji i lista čekanja. Zadovoljstvo izlagača još je veće zahvaljujući odluci Grada Osijeka zbog koje je najam izložbenih štandova po popularnoj cijeni. Šarolika ponuda je, pak, ono što izaziva zadovoljstvo kod naših posjetitelja – kaže Alen Vukašinović.

Posebnu draž manifestaciji – koju su Osječani od njezinih početka, davne 2005., odmah prigrlili, a u međuvremenu i počeli dijeliti sa sve više gostiju grada (naročito zna biti zanimljivo kad se ovdje nađu turisti s kruzera) – daju susreti s prijateljima, šetnja, ali, naravno, i obilazak raznih štandova, na kojima se nerijetko nešto kupi. Načelo “kupi-prodaj” možda i jest u drugom planu, ali je sastavni dio svakog sajma.

Subota će, međutim, ponuditi i nešto novo; u organizaciji Osječkog puhačkog orkestra i TZ-a Osijeka održat će se zajednički koncert osječkih puhača i njihovih prijatelja, ​Puhačkog orkestra grada Koprivnice, pod nazivom “Kad Podravci krenu nizvodno”. Koncert će biti, najavljuju organizatori, vrlo dinamičan zbog iznenađenja koje su pripremili za sve one koji ih u subotu dođu poslušati.

FOTO: Zlatko Đurček