Logo

X

Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

Zapošljavaju: Ancona grupa, LjekarneTripolski, Klem sigurnost, Agraria...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Ancona grupa zapošljava na sljedećim pozicijama u Đakovu: voditelj (m/ž) nabave, referent (m/ž) financija, voditelj (m/ž) marketinga, asistent (m/ž) predsjednika uprave, voditelj (m/ž) gradilišta, voditelj (m/ž) ljudskih resursa, voditelj (m/ž) pravne službe i referent (m/ž) nabave. Prednost je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa u radu te računalna pismenost. Natječaji su aktivni do 22.11. Prijavite se na željeni posao putem linka.

LjekarneTripolski traže magistra farmacije (m/ž) u Osijeku i Vinkovcima. Poslodavac podržava timski rad i interes za dodatne edukacije. Potrebna stručna sprema je visoka stručna sprema s odobrenjem za samostalni rad i položen stručni ispit u Republici Hrvatskoj. Prijavite se putem linka.

Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, mjerač (m/ž) na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

Agencija Workforce za klijenta Optima Telekom d.d. traži novog izvršitelja na poziciji agent na timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, određivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima i slično. Potrebno je poznavanje tematike telekomunikacijskog poslovanja, najmanje srednja stručna sprema, računalna pismenost i znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost dodatne zarade kroz bonuse i rad u smjenama. Rok prijave je 21.11., aplicirajte.

Klem sigurnost d.o.o. traži više izvršitelja za poziciju zaštitara (m/ž)/ čuvara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Zaštitarska licenca je prednost, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost osposobljavanja za radno mjesto zaštitar/ka / čuvar/ica. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema. Prijavite se do najkasnije do 30.11. putem portala posao.hr.

Poduzeće Agraria zapošljava na poziciji mehaničar (m/ž) za održavanje poljoprivrednih strojeva. Mjesto rada je Čepin. Poželjno je radno iskustvo na istim poslovima i poznavanje engleskog jezika, a potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi primjerena primanja, posao na neodređeno uz probni rok i profesionalno usavršavanje. Prijavite se još danas, a sve informacije oko prijave potražite ovdje.

Vitafoam Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji administrativni radnik (m/ž)/ knjigovođa (m/ž) s mjestom rada u Slavonskom Brodu. Prijave su otvorene do 17.11. Očekuje se samostalnost u obavljanju zadataka, fleksibilnost i organizoranost, motiviranost, proaktivnost i spremnost na učenje. Prethodno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Doznajte kako se prijaviti.

Baquette, trgovinsko pekarski obrt, u potrazi je za pekarom (m/ž) i prodavačem (m/ž) za rad u Đakovu. Prijavite se najkasnije do 30.11. Potrebno je posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Radno iskustvo nije važno, ali je poželjno. Potražite kako aplicirati.

Expert d.o.o. u potrazi je za samostalnim inženjerom (m/ž) elektrotehnike. Mjesto rada su Našice. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo u poslovima projektiranja, izradi glavnih i izvedbenih projekata elektrotehnike i stručnom nadzoru. Prijave su otvorene do 30.11., a svi zainteresirani detalje o prijavi mogu pogledati ovdje.

Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. traže nove radne snage na pozicijama: tester (m/ž), programer (m/ž), programer/ junior web developer (m/ž), programer/ senior web developer (m/ž), programer mobilnih aplikacija (m/ž) i devops inženjer (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima te poticajnu atmosferu. Saznajte više o željenom poslu i kako se prijaviti na linku.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)