Logo

X

Poraz KK Vrijednosnica

KK Vrijednosnice Osijek izgubile uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu kupa od BC Levicki Patrioti rezultatom 73:87.

KK Vrijednosnice Osijek jučer su izgubile uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu Alpe Adria Cupa od BC Levicki Patrioti rezultatom 73:87 – piše OsijekNEWS.hr.

Čestitam ekipi Levica na zasluženom prolasku u polufinale Alpe Adria Cupa. Nisam zadovoljan kako smo danas odigrali. Mislio sam da ćemo se uspjeti muški oprostiti od ovoga kupa. Imali smo 21 izgubljenu loptu i jednostavno smo ih sami darivali. Falilo je krvi u obrani. Cijelu utakmicu smo napravili samo 9 faula. Nismo zaustavili nijedan fast break i primili smo previše lakih poena. – rekao je trener Kujundžić.

Nakon prve dobivene utakmice, gosti iz Slovačke su u Osijek došli bez pritiska i dokazali da su trenutno bolja ekipa. 21 izgubljena lopta i samo 9 faula u cijeloj utakmici pokazuje da je u redovima Brokerima nedostajalo više borbenosti što su Patrioti iskoristili te rutinski završili utakmicu u svoju korist.

Najbolji strijelci domaće ekipe bili su Abdul Malik Abu s 21 i Ante Gospić s 15 poena, a kod gostiju Steven Davis s 18 i Boris Bojanovsky sa 16 poena.

REZULTATI

KK Vrijednosnice Osijek – BC Levicki Patrioti 73:87 (23:22, 13:17, 16:21, 21:27).

KK Vrijednosnice Osijek: Kujundžić, Ihring 14, Mandić 7, Maskaljević, Boras, Dmitrović 0, Perić 0, Abu 21, Šango 8, Darling 6, Vrkić 2, Gospić 15.

BC Levicki Patrioti: Davis 18, Bachan 5, Krajcovic 4, Benjamin 12, Lawrence 9, Bojanovsky 16, Ziak 10, Adamik 2, Volarik 2, Pita 9.

Moramo popraviti neke stvari u obrani. Trener je htio da uložimo maksimalan trud i mislim da smo to i učinili. Moji suigrači su mi asistirali i postigao sam puno lakih poena i zahvalan sam im na tome. – rekao je Abdu Malik Abu.

Nije bila laka utakmica za nas jer smo u subotu imali ligašku utakmicu u kojoj smo dobili za 3 poena i onda put do Osijeka i mala rotacija igrača. Zadovoljan sam kao su reagirali moji igrači i htjeli su pobijediti i dobiti utakmicu. Sad se trebamo fokusirati na ligu i kup, a Osijeku želim sve najbolje u nastavku – istaknuo je Teo Hojč, trener BC Levicki Patrioti.

Sljedeći tjedan, u ponedjeljak, 18. veljače, na rasporedu je prijateljska utakmica protiv KK Kapošvar u 17.30 sati u Gradskom vrtu.

FOTO: KK Vrijednosnice Osijek (priopćenje)