Logo

X

Policija rasvijetlila okolnosti između narušenih odnosa više osoba

Kod Vinkovaca masovna tučnjava maloljetnika jedan otac prijetio usmrćivanjem 38-godišnjem Nuštarcu

U nedjelju, 21. veljače 2021. godine, oko 22,30 sati u Nuštru, u ulici Krste Frankopana, došlo je do sukoba između više maloljetnika koji je zaustavio 38-godišnjak iz Nuštra, objavila je PU Vukovarsko-srijemska.

Policija navodi kako je po prestanku sukoba među maloljetnicima, kada se većina razišla s mjesta događaja, 38-godišnjak iz Nuštra zadržao jednog od maloljetnika te ga bez njegove privole smjestio u stražnji dio svog automobila, gdje je posjeo i maloljetnika koji je u navedenom sukobu pretrpio fizičko nasilje.

Potom je 38-godišnjak u svom automobilu vinkovačkih registarskih oznaka odvezao te predao maloljetnika njegovim skrbnicima u Cerić, u ulici Josipa Kozarca, no nakon rasprave 45-godišnjak iz Cerića je verbalno prijetio usmrćivanjem 38-godišnjem Nuštarcu, povodom čega je policijskim službenicima podnio kaznenu prijavu za kazneno djelo Prijetnja.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili sumnju kako je 45-godišnjak iz Cerića počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 38-godišnjaka iz Nuštra, dok je daljnje kriminalističko istraživanje ukazalo da postoji i sumnja kako je 38-godišnjak iz Nuštra počinio kaznena djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode na štetu maloljetnika iz Cerića.

Naposljetku, policija je jučer, 23. veljače uz kaznenu prijavu predala 38-godišnjaka iz Nuštra pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Iz policijske uprave nadodaju da su provedeni i prekršajni izvidi kojim su utvrđene činjenice vezane za tučnjavu maloljetnika zbog čega će protiv dvojice maloljetnika biti podneseni optužni prijedlog za remećenja javnog reda i mira.

Foto: arhiva