Logo

X

Podjela darova u Općinskoj organizaciji SDP-a Đurđenovac i rasprava o ključnim problemima mještana Općine Đurđenovac

Bila je to prigoda za obilazak općinskog adventa, ali i za razgovor o ključnim problemima koji muče mještane Općine Đurđenovac koje su gostima prezentirali domaćini

Dana 9. prosinca 2023. ispred prostorija Općinske organizacije SDP Đurđenovac održana je podjela darova najmlađima sugrađanima povodom blagdana sv. Nikole. Na podijeli darova prisustvovali su i europarlamentarka Biljana Borzan, saborski zastupnik SDP-a Mišel Jakšić, cjelokupno Predsjedništvo Županijske organizacije SDP-a Osječko-baranjske županije predvođeno predsjednicom Sanjom Bježančević.

Bila je to prigoda za obilazak općinskog adventa, ali i za razgovor o ključnim problemima koji muče mještane Općine Đurđenovac koje su gostima prezentirali domaćini. Poput jaslica koje su financirane sredstvima Europske Unije, koje su prema službenim informacijama završene prije tri godine, ali još uvijek neotvorene. Zašto je tako nije točno poznato, a precizna odgovor na ovo pitanje ne daju ni vladajući u Općini Đurđenovac.

Također, otvoreno pitanje u Općini Đurđenovac ostaje i problem vodovoda i nepitke vode, kao i netransparentnog rada Općine, posebno u financijskom segmentu. Upravo je ovo posljednje, transparentno upravljanje javnim novcem, jedna od ključnih točaka SDP-ovog programa Općinske organizacije u Đurđenovcu.