Logo

X

Piše OsijekNews: Godišnjica Osječkog taxija

Povodom godišnjice OS Taxija, tim je osigurao 20 000,00 kuna za opremanje KBC-a Osijek... Bravo!

godišnjica

Prije točno godinu dana započela je priča Osječkog taxija koja se razvila iz ljubavi prema rodnom gradu, a sada bilježi velike uspjehe s kojima su i oni, kažu, izuzetno zadovoljni.

”Kad se osvrnemo godinu unazad, zadovoljni smo postignutim rezultatom budući da trenutno brojimo 90 zaposlenih. Između sebe smo zapravo jedna velika obitelj koja je prije samog pokretanja posla imala ogromnu vjeru i nadu u uspjeh priče. Danima i noćima smo iznosili svoje planove, smišljali kako složiti našu priču, te su strast, upornost i posvećenost presudili da se zaista ujedinimo i realiziramo zamišljeno” – rekli su iz Osječkog taxija.

Na svečanosti uručenja billi su i liječnici KBC-a Osijek, prof.dr.sc. Jasminka Milas-Ahić, dr.med. Krešimir Ivković, dr med., Karolina Kramarić, mag.med.techn kojima je ujedno i uručen donacijski ček.

Zahvaljuju se gradonačelniku Vrkiću i Saši Forgić, dip.polit., voditelju kabineta župana OBŽ koji su podržali njihov rad od samih početaka.

Naveli su i kako uz podršku i društvenu i socijalnu odgovornost kroz razne donacije i projekte planiraju nastaviti i dalje ulagati svoje poslovanje uz podršku građana koji prepoznaju njihovu kvalitetu!

Izvor: OsijekNews

Foto: YouTube