Logo

X

PC anarhija – što kada vas računalo ne sluša?

Udahnuli nekoliko puta, restartirali računalo ... a onda?

Možete li se prisjetiti posljednjeg puta kada ste vodili intenzivan razgovor sa svojim računalom zato što se odjednom odlučilo ugasiti, sporo raditi i odbijalo slušati vaše naredbe? Što ste napravili u tom trenutku? Udahnuli nekoliko puta, restartirali računalo i pričekali da se sve vrati u normalu ili ste otvorili Google pretraživač na mobitelu i potražili tvrtku u blizini koja se bavi održavanjem mrežnih sustava i računalne opreme?

Ako ste kao većina ljudi, vjerojatno ste napravili ono prvo i nadali se da će vas računalo u budućnosti više slušati i bolje služiti. To je jednostavniji, brži i jeftiniji način, zar ne? Sve do sljedećeg puta kada se na računalu pojavi još veći problem, a vi se, nakon što ste pokušali sami popraviti stvar, nađete frustrirani i na izmaku snaga.

Iskreno, nitko od nas ne voli priznati da mu treba pomoć, da je zaglavio ili ne može pronaći rješenje za određeni problem. Zašto bi onda baš vi trebali biti ti koji, u svijetu kada na Internetu u nekoliko klikova dođete do odgovora na sve, samostalno ne možete pronaći rješenje za oporavak svog računala?

Zato što je ponekad sigurniji i jeftiniji način za rješenje problema koji imate s mrežnim sustavom i računalnom opremom odmah se raspitati o tvrtkama koje imaju iskustvo u rješavanju problema s kojima se susrećete. Pronalaskom tvrtke za održavanje mrežnih sustava i računalne opreme na vrijeme uštedjet ćete si vrijeme, živce i novac te imati bezbrižnu svakodnevicu.

Naravno, u trenutku kada se odlučite potražiti pomoć postavlja se pitanje kome se obratiti i povjeriti brigu za vaš mrežni sustav i računalnu opremu. Jedna od tvrtki s dugogodišnjim iskustvom u održavanju računalne opreme i mrežnih sustava je osječka tvrtka Ofir. Bilo da ste privatni ili pravni subjekt, Ofir je u mogućnosti pružiti vam vrhunsku i fleksibilnu uslugu održavanja mrežnih sustava i računalne opreme na području Slavonije i Baranje te šire okolice.

Individualni pristup svakom klijentu, različiti paketi za usluge održavanja i suradnje ostvarene kroz dugogodišnji rad u ovom području samo su neki od razloga zašto brigu za vaše mrežne sustave i računalnu opremu možete povjeriti Ofirovom timu.

Usluge podrške u informacijsko komunikacijskoj tehnologiji u Ofiru su:

  • telefonska, online ili „živa“ podrška za računalne sustave, opremu, periferiju,
  • otklanjanje te prevencija softverskih poteškoća, računalnih virusa ili zloćudnih aplikacija,
  • savjetovanje i implementacijuuvođenja, nadogradnje ili modifikacije računalnih i mrežnih sustava (od analiza potreba do kabliranja i puštanja u rad),
  • usluge mjesečnog održavanja opreme(s ugovorom, u određenom vremenskom razdoblju od poziva ili drugim uvjetima) ili „po pozivu“ i potrebi,
  • servis računala, prijenosnika, pisača, mrežnih uređaja,
  • analizu potrošnje i potencijalnih ušteda u fiksnoj i mobilnoj telefoniji,
  • druge vezane IT uslugekoje se ukažu potrebnima klijentu.

Ofirov tim iznenadit će vas s brzim razmišljanjem i kreativnim rješenjima vezanim za održavanje računalnih mreža i računalnih sustava. Nemojte čekati da problemi pronađu vas, reagirajte na vrijeme!

Za više informacija posjetite https://www.ofir.hr/ ili se javite putem telefona 097 690 0208.