Logo

X

Patricia Hanžek, Miss Earth Croatia se natječe za Miss Earth na Filipinima

Patricia je 2019. godine bila prva pratilja Miss Požeško-slavonske županije, 2020. osvojila je krunu Miss turizma Hrvatske, a 2021. bila je prva pratilja u kategoriji Miss Supranational Slavonije i Baranje i Miss Supranational Croatia. Ove godine postala je Miss Earth Croatia 2022.

Hrvatska manekenka Patricia Hanžek natjecat će se na ovogodišnjem izboru za Miss Earth koji će se održati 29. studenoga na Filipinima.

Ima 21 godinu i dolazi iz Vinkovaca. Patricia je 2019. godine bila prva pratilja Miss Požeško-slavonske županije, 2020. osvojila je krunu Miss turizma Hrvatske, a 2021. bila je prva pratilja u kategoriji Miss Supranational Slavonije i Baranje i Miss Supranational Croatia. Ove godine postala je Miss Earth Croatia 2022.

Patricia se trenutno nalazi na Filipinima ususret natjecanju za Miss Earth.

“Nadam se kako će mi nakon ovog izbora vrata svijeta mode biti širom otvorena. Isto tako, iskreno se nadam da ću Hrvatsku predstaviti na najbolji mogući način, a moje Jarminčane učiniti ponosnima”, rekla je Patricia, prenosi portal Vinkulja.hr.

Inače, Miss Earth godišnje je međunarodno natjecanje ljepote sa sjedištem na Filipinima koje zagovara svijest o okolišu, očuvanje i društvenu odgovornost. Uz Miss svijeta, Miss Universe i Miss International, jedan je od velike četvorke međunarodnih izbora ljepote.