Logo

X

Pao s bicikla, udario glavom i poginuo

Riječ je o 74-godišnjaku, a nezgoda se dogodila u Kranjčevićevoj ulici u Osijeku...

Oko 9,30 sati 16. veljače 74-godišnjak je upravljao biciklom kolnikom ulice Silvija Strahimira Kranjčevića u Osijeku – piše OsijekNEWS.hr.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Podvinje, pao je s bicikla, udario glavom u tlo te je pronađen mrtav.

Mrtvo tijelo prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek radi obdukcije. Nastavljamo rad na utvrđivanju okolnosti događaja – izvijestila je policija.

POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Policija je, osim prometne nesreće s poginulim biciklistom u Kranjčevićevoj, izvijestila o još jednoj nezgodi, a pritom i moli za pomoć građana.

Na raskrižju kolnika Ulice Branka Radičevića i Trga bana Josipa Jelačića u Osijeku, na prijelazu biciklističke staze preko kolnika, u subotu, 16. veljače, oko 13 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 64-godišnji vozač osobnog automobila „Ford Fiesta“ bijele boje i muška osoba starije životne dobi, vozač bicikla.

U cilju rasvjetljavanja prometne nesreće, molimo vozača bicikla da se osobno javi u Postaju prometne policije Osijek. Molimo i svjedoke, kao i osobe koje mogu dati obavijesti o prometnoj nesreći, da se jave osobno u Postaju prometne policije Osijek ili na brojeve telefona 237-112 i 237-114.

FOTO: Pixabay