Logo

X

Ovogodišnji osječki advent uz najveće klizalište u regiji, koncert Vatre i FeelGoodWeekend

Za lokacije odabrane su lokacije Trg Svetog Trojstva u Tvrđi u organizaciji Auto Kluba Slavonija Osijek, te Ribarska ulica u organizaciji tvrtke Havić j.d.o.o.

Nastavno na objavljeni Javni poziv za iskaz interesa za suorganizaciju programa Advent u Osijeku 2018.godine, obavljeni su razgovori i konzultacije s poslovnim subjektima koji su predali najcjelovitije ponude. Radno tijelo Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Osijeka donijelo je odluku o prihvaćanju koncepta središnje lokacije za realizaciju manifestacije te dvije lokacije koje bi sinergijski nastupale pod krovnim imenom Advent u Osijeku 2018.

Kao središnja lokacija prihvaćena je lokacija Park kralja Petra Krešimira IV, u organizaciji poslovnog subjekta 4B1 j.d.o.o.. Predložena ponuda cjelovito je argumentirala sve ključne dimenzije organizacije, od programa za sve uzraste do organizacijskih kapaciteta, budući da tim organizatora okuplja organizatore/izvršitelje svih ranijih manifestacija Adventa u Osijeku. Programski se naslanja i na novo, najveće klizalište u regiji od 1.500 kvadratnih metara, po uzoru na europske gradove, ali i na dobro prihvaćen koncept brenda Feel Good Weekend koji se održao na istoj lokaciji.

Za lokacije odabrane su lokacije Trg Svetog Trojstva u Tvrđi u organizaciji Auto Kluba Slavonija Osijek, te Ribarska ulica u organizaciji tvrtke Havić j.d.o.o.

Mikrolokacije sadržajem i ponudom nadopunit će ukupnu manifestaciju i zaokružiti priču Advent u Osijeku 2018. Stavljanjem svih suorganizatora pod isti nazivnik dobivamo bogati i raznoliki Advent u Osijeku, koji svojom podrškom Grad usmjerava stanovniku, a Turistička zajednica svakom prolazniku i turistu.

Foto: Osijek