Logo

X

Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Novoj Gradiški, Đakovu i Našicama. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 29.1.

ININ informatički inženjering zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 21.1. Potražite detalje na linku.

LPP Croatia zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku, Vinkovcima i Vukovaru. Posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni, održavanje urednosti prodajnog prostora i ostalo. Od kandidata se očekuje marljivost i pozitivan pristup radu, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost, odgovornost, sposobnost za timski rad, završenu srednju školu, spremnost za rad u smjenama i vikendom. Prijavite se najkasnije do 20.1. putem linka.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 19.1. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

FINA zapošljava na poziciji djelatnik poslovnice – referent (m/ž). Mjesta rada su Vukovar, Donji Andrevci i Slavonski Brod. Posao obuhvaća obavljanje poslova gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, obavljanje trezorskih poslova, obavljanje mjenjačkih poslova i poslova maloprodaje biljega, mjenica i obrazaca i ostalo. Očekuje se viša stručna sprema ekonomskog smjera i minimalno osam mjeseci radnog iskustva, usmjerenost na klijente i detalje, razvijene komunikacijske vještine i kontinuirano učenje. Poznavanje poslova platnog prometa i iskustvo rada s klijentima je prednost. Nudi se rad na neodređeno vrijeme s probnim rokom, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju i mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se klikom na link.

Simplex d.o.o. zapošljava u Gornjoj Vrbi na pozicijama zavarivač (m/ž) i stručnjak (m/ž) zaštite na radu. Potrebna je završena srednja škola i dvogodišnje iskustvo. Provjerite detalje i prijavite se na željeni posao ovdje.

LPP Sinsay zapošljava u Požegi na pozicijama: visual merchandiser (m/ž), store manager (m/ž), prodavač (m/ž). Prijave su otvorene do 20.1. Potrebno je relevantno iskustvo u prodaji i tekstilnoj industriji te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u stabilnoj i brzorastućoj tekstilnoj kompaniji, kompetitivnu plaću i bonuse. Prijavite se na linku.

Visio d.o.o. zapošljava soboslikara i ličilaca (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je više izvršitelja. Traži se minimalno radno iskustvo od šest mjeseci. Posao obuhvaća gletovanje, bojanje, ličenje, lijepljenje stiropora, rad na ljestvama i skeli. Potražite detalje o prijavi na linku.

Future Vision j.d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 10.2. Posao se sastoji od direktne prodaje IT rješenja, akvizicije novih klijenata i rad s trenutnim klijentima, zajedničkog planiranja i provođenja marketinških kampanji, komunikacije s klijentima i prikupljanje informacija te klijentskih zahtjeva. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog jezika, komunikativnost, samostalnost, poznavanje rada na računalu. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Ana-Maria d.o.o. zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Štivici. Rok prijave je 3.2. Posao obuhvaća rad u domu za starije i nemoćne osobe. Postoji mogućnost rada i na pola radnog vremena. Potražite detalje o prijavi na linku.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)