Logo

X

Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Novoj Gradiški, Đakovu i Našicama. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 29.1.

ININ informatički inženjering zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 21.1. Potražite detalje na linku.

LPP Croatia zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni, održavanje urednosti prodajnog prostora i ostalo. Od kandidata se očekuje marljivost i pozitivan pristup radu, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost, odgovornost, sposobnost za timski rad, završenu srednju školu, spremnost za rad u smjenama i vikendom. Prijavite se najkasnije do 20.1. putem linka.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.1. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

Agro monting d.o.o. zapošljava radnike na montaži (m/ž). Potrebno je više izvršitelja, a iskustvo nije važno. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebna je samo volja za učenjem. Provjerite detalje na linku.

Simplex d.o.o. zapošljava u Gornjoj Vrbi na pozicijama zavarivač (m/ž) i stručnjak (m/ž) zaštite na radu. Potrebna je završena srednja škola i dvogodišnje iskustvo. Provjerite detalje i prijavite se na željeni posao ovdje.

Restoran Egghus zapošljava kuhara (m/ž) za rad u Osijeku. Mjesto rada su Našice. Prijavite se najkasnije do 31.1. Poslodavac nudi samački smještaj. Potražite detalje i prijavite se ovdje.

LPP Sinsay zapošljava u Požegi na pozicijama: visual merchandiser (m/ž), store manager (m/ž), prodavač (m/ž). Prijave su otvorene do 20.1. Potrebno je relevantno iskustvo u prodaji i tekstilnoj industriji te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u stabilnoj i brzorastućoj tekstilnoj kompaniji, kompetitivnu plaću i bonuse. Prijavite se na linku.

Ceste Požega d.o.o. zapošljava nove radne snage u Požegi: tesar/ armirač (m/ž), vozač teretnog vozila (m/ž), rukovoditelj bagerom (m/ž), voditelj građevinskih radova (m/ž), pomoćni radnik u niskogradnji (m/ž) i radnik u niskogradnji (m/ž). Prijave su otvorene do 17.1. Iskustvo nije potrebno. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)