Logo

X

Otvaraju se vrata za nove poslove

Traže se manager prodaje tele usluga, asistenti, farmaceut, stolar, vozač, kuhari, staklari...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Lider net d.o.o. u potrazi je za managerom prodaje telekomunikacijskih usluga (m/ž). Pogodnosti su brojne, a traži se motivirana, pozitivna i proaktivna osoba. Prijave su otvorene do 10.01.2020. Detalje o poslu i prijavi pogledajte klikom na link.

Thompson Family Property d.o.o. zapošljava odgovornu i motiviranu osobu na poziciji osobnog asistenta (m/ž) Radi se iz udobnosti vlastitog doma, a sve detalje prijave možete provjeriti do 13.01.2020. klikom na ovaj link.

Massive Furniture d.o.o. zapošljava stolara (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac, a nudi se stalni radni odnos i puno radno vrijeme. Iskustvo je poželjno, a bez obzira na smjer, poslodavac nudi i dodatno osposobljavanje. Prijaviti se možete do 15.01.2020., a ostale detalje provjerite ovdje.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Ricardo d.o.o.  zapošljava profesionalnog vozača/ vozačicu u Dardi. Prijave su otvorene do 31.1.2020. Kandidati trebaju biti aktivni vozači s vozačkom dozvolom C i E kategorije te COD 95 – iskaznicom digitalnog tahografa.  Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Z-company d.o.o. zapošljava jednog elektrotehničara (m/ž) u Belom Manastiru. Za prijavu je potrebno radno iskustvo od barem tri godine, a radi se puno radno vrijeme. Ostale detalje prijave pogledajte na sljedećem linku.

Presoflex gradnja d.o.o. u potrazi je za geodetskim tehničarom (m/ž) u Požegi. Radno iskustvo nije uvjet, a radi se puno radno vrijeme. Prijaviti se možete do 20.01.2020., a detalje o uvjetima prijave pogledajte ovdje.

Inter-dekor, obrt za staklarske radove,  zbog povećanog opsega posla zapošljava jednog staklara (m/ž) u Osijeku. Radi se na puno radno vrijeme. Rok za slanje prijava je 31.01.2020., a detalje pogledajte na linku.

Macaklin d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) za rad na pripremi jela u a la carte kuhinji u Osijeku. Prijave su otvorene do 17.1.2020. a detalje možete provjeriti klikom ovdje.

Fugica, obrt za završne radove u graditeljstvu, u potrazi je za pomoćnim radnikom u suhoj gradnji iz Đakova. Prijaviti se možete do 15.01.2020., a detalje same prijave jednim klikom provjerite na sljedećem linku.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko –posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)