Logo

X

Otvara se osječka Copacabana u nedjelju u 09:00 sati

Popularna osječka Kopika se u novom ruhu otvara ovaj vikend u nedjelju od 9 sati, a poznate su i cijene ulaznica

Službeno otvorenje osječke Copacabane ili svima omiljene “Kopike” je nedjelja od 09:00 sati.

Radno vrijeme Kopike će biti od 09:00 sati do 19:00 sati. Cijene ulaznica su slijedeće, za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, cijena pojedinačne dnevne ulaznice za djecu od 8 do 15 godina, umirovljenike i invalide iznosi 10 kuna. Ostali posjetitelji ulaz na kupalište za radnog dana platit će 15 kuna, a subotom i nedjeljom 20 kuna. U Športsko rekreacijskom centru “Copacabana” najam ležaljki za vrijeme radnog vremena od ponedjeljka do nedjelje iznosit će 15 kuna.

Ovo je prva temeljita rekonstrukcija Copacabane nakon 46 godina kaže gradonačelnik. Grad Osijek je dobio pravi olimpijski bazen, a osim olimpijskog, rekonstruiran je i okrugli bazen koji ima dodatne sadržaje. Oba bazena su prilagođena osobama s invaliditetom – rekao je gradonačelnik Radić i zahvalio izvođačima radova. Istaknuo je i kako su bazeni cjenovno dostupni svim građanima Osijeka te da se cijeli projekt u trećem kvartalu 2022. prijavljuje na NPOO.

Gradonačelnik je najavio i organizaciju nove manifestacije “Ljeto na Kopiki”, te dodatno nasipavanje pijeska na kupalište kod “Želje”, podsjetivši kako je i prošle godine nasipan na dravskoj obali kod “Kopike”.