Logo

X

Otvara se deset novih prilika za posao!

Vrata otvaraju Workforce, Farmacia, Boxmark Leather, Triglav Osiguranje... Koja ćete vrata Vi izabrati?

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Agencija Workforce za potrebe klijenta traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.1.2020. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima, odrađivanje trenutne akcije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo. Aplicirajte.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava električara na održavanju (m/ž) u Slavonskom Brodu. Glavne odgovornosti su elektro održavanje strojeva i pripadajuće opreme u pogonu ljevaonice te ostali poslovi prema potrebi i nalogu poslodavca. Potrebna je srednjoškolska sprema, samostalnost u radu i iskustvo od jedne godine na istim ili sličnim poslovima. Aplicirati možete najkasnije do 10.1.2020. putem linka.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Slavonskom Brodu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte putem portala posao.hr najkasnije do 2.1.2020.

Stanić d.o.o. vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih  proizvoda prisutan na hrvatskom tržištu već 25 godina. Trenutno povećava svoj tim i zapošljava više izvršitelja za rad u Osijeku na pozicijama: komercijalist za prodaju sladoleda (m/ž) i prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž). Oba natječaja su aktivna do 6.1.2020. Detalje natječaja, kao i opciju prijave na natječaje pronađite na sljedećem linku.

Multinacionalna kompanija Boxmark Leather zapošljava u Gornjoj Vrbi na sljedećim pozicijama: radnik u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž), šivač (m/ž) i mehaničar (m/ž). Svi natječaji su aktivni do 10.1.2020. Uvjete natječaja možete pronaći na sljedećem linku. Sretno s prijavom!

LPP Croatia d.o.o., dio međunarodnog lanca LPP S.A. s pet prepoznatljivih modnih marki (Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito) zapošljava prodavača/icu za rad u Osijeku. Nudi se zaposlenje na nepuno i puno radno vrijeme – 40, 30 ili 20 sati tjedno. Natječaj je otvorend do 20.1.2020. Prijavite se već danas!

Triglav Osiguranje d.d. u potrazi je za voditeljem/voditeljicom prodajnog tima za rad u Osijeku. Za ovu poziciju je potrebna četverogodišnja srednja škola i barem 1 godina radnog istkustva. Riječ je o terenskom radu. Rok za slanje prijava je 15.1.2020. Prijavite se.

Poduzeće Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. raspisalo je čak 5 natječaja za rad u Osijeku. Riječ je o pozicijama devops inženjer/inženjerka, programer/ka (junior web developer/ica, programer/ka (senior web developer/ica), programer/ka mobilnih aplikacija (mobile devgeloper), tester/ica. Svi natječaji su otvoreni do 20.1.2020. Detalje natječaja potražite na linku.

Poduzeće Reklamart d.o.o. za izradu reklamnih natpisa Osijek u potrazi je za novim zaposlenicima. Trenutno imaju aktivna 4 natječaja – montažer/ka reklama, pomoćni djelatnik / pomožna djelatnica, električar/električarka i grafičar/grafičarka. Natječaji su otvoreni do 14.1.2020., a detalje možete provjeriti putem linka. Sretno s prijavama!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)