Logo

X

Osječka DOKKICA nastavlja s promicanjem aktivnog očinstva podcastom I TATA JE VAŽAN

Imali smo želju i dalje promovirati vrijednosti aktivnog očinstva te smo odabrali pet supertata, koji sebe ustvari i ne smatraju supertatama, nego naprosto igraju svoju očinsku, ali i partnersku ulogu, kako najbolje znaju i umiju.

Nakon tri godine uspješne provedbe projekta DOKKICA je odlučila nastaviti s projektom I TATA JE VAŽAN uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

U novom izdanju projekta pokrenut je podcast o supetatama koji vodi Ines Novak, voditeljica projekta i predsjednica DOKKICE. “Imali smo želju i dalje promovirati vrijednosti aktivnog očinstva te smo odabrali pet supertata, koji sebe ustvari i ne smatraju supertatama, nego naprosto igraju svoju očinsku, ali i partnersku ulogu, kako najbolje znaju i umiju.” – kaže Novak i nastavlja “Poznavajući brojne načine igranja roditeljskih uloga i odgoja djece, sigurna sam da će svi koji budu pratili podcast uvidjeti da oni doista jesu supertate.”

Na Youtube kanalu www.youtube.com/@itatajevazan danas je objavljen podcast s prvim supertatom Marijanom Gubinom koji  bi, kako kaže, u svrhu promocije supertate prikazao oca koji nosi vrećice iz trgovine, nosi bebu na dlanu, djecu na leđima, drži krevet jednom rukom a drugom usisava s djetetom na leđima.

Dan očeva u DOKKICI

Uz podcast DOKKICA organizira proslavu Dana očeva u DOKKICI 19. ožujka od 16.00 do 17.30 sati za koju priprema zabavne aktivnosti za cijelu obitelj. Sve zainteresirane obitelji za veselo obiteljsko druženje u DOKKICI trebaju se prijaviti putem obrasca Prijavnica za proslavu Dana očeva u DOKKICI