Logo

X

Onaj poznati nagradni natječaj: Uskoro druženje nagrađenih s Ivanom Vrdoljakom!?

OsijekNEWS.hr se 'akreditirao', odnosno najavio svoj dolazak. Stranka načelno nema ništa protiv. Naše namjere su čisto novinarske, gdje čekamo - ili senzacionalnu zabavu ili fijasko. Pa što bude!

Varaždin, 24.8.2018. – Prvi èovjek HNS-a, Ivan Vrdoljak, izjavio je danas u Varaždinu, gdje je posjetio Špancirfest, da zagovara restrukturiranje brodogradilišta Uljanik, a Vladu i resorno ministarstvo pozvao je da što hitnije odluèe na koji æe naèin iznaæi sredstva za restrukturiranje i isplatu zaostalih plaæa. Na fotografiji Ivan Vrdoljak.
foto HINA/ Siniša KALAJDŽIJA/ ml

Navodno se sitno broji do druženja s predsjednikom HNS-a Ivanom Vrdoljakom, a nakon, usuđujemo se reći, ponešto bizarnog nagradnog natječaja.

Naime, Mladi HNS-a Osijek su organizirali prije nekog vremena nagradni natječaj, a u kojem, parafrazirano, autori najboljih fotografija Osijeka imaju nagradu druženja s predsjednikom stranke 1 dan. Naravno da se nacija nasmijala, ali su brojni poslali fotografije.

I natječaj je, saznajemo, završen. O čemu smo već natruhe i napisali. No, neslužbeno doznajemo da se priprema realizacija.

OsijekNEWS.hr se ‘akreditirao’, odnosno najavio svoj dolazak. Stranka načelno nema ništa protiv.

Naše namjere su čisto novinarske, gdje čekamo – ili senzacionalnu zabavu ili fijasko. Pa što bude!

Foto: HNS & Hina

Još jednom zahvaljujemo svim autorima koji su se uključili u ovu akciju i poslali slike našeg grada. Objavljujemo top 10…

Objavljuje Mladi HNS-a OsijekNedjelja, 9. prosinca 2018.