Logo

X

Oduzeli joj 50 grama marihuane, vagu, drobilicu, novac …

U Crkvenoj ulici u Osijeku zatekli su 20-godišnjakinju koja im je dragovoljno predala vrećicu, a onda je slijedio pretres doma

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 21-godišnjak i 20-godišnjakinja počinili kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok je 21-godišnjak počinio i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga – izvijestila je PU osječko-baranjska, što prenosi OsijekNEWS.hr.

Policijski službenici 3. travnja zatekli su u Vukovarskoj ulici u Osijeku 21-godišnjaka, koji im je dragovoljno predao vrećicu s više od 20 grama marihuane. Drogu je kupio od 20-godišnjakinje i od siječnja do travnja ju je dalje prodavao i davao na korištenje poznanicima.

Policijski službenici u Crkvenoj ulici u Osijeku zatekli su 20-godišnjakinju, koja im je dragovoljno predala vrećicu s više od 20 grama marihuane. Temeljem sudskog naloga obavili su i pretragu doma i drugih prostora koje u Osijeku koristi 20-godišnjakinja. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli više od 30 grama marihuane, digitalnu vagu, drobilice i više stotina kuna.

FOTO: Pixabay