Logo

X

Održano natjecanje u I.P.S.C. streljaštvu

U ekipnoj konkurenciji nastupilo je 7 ekipa, a prvo je mjesto pripalo klubu iz Vinkovaca. 

Jučer je na streljani Pampas održan  XIII. Siječanjski Turnir u I.P.S.C. streljaštvu. Iako ovoga puta u nešto kasnijem terminu od uobičajenog, Siječanjski Turnir UPS Pampas i ovoga je puta označio početak natjecateljske sezone u I.P.S.C. streljaštvu – piše OsijekNEWS.hr.

Među 48 natjecatelja nastupili su ponajbolji hrvatski strijelci, te gosti iz Mađarske i Srbije, a pucalo se na 5 staza (stageova), uz minimalni broj metaka od 110.

pampas streljaštvo

Ukupni pobjednik u kategoriji Production, koja je ujedno okupila i najviše strijelaca, je Davor Majstorović, član KPS Strijelac iz Vinkovaca, koji je upucao 513,4743 bodova. Drugo mjesto je zauzeo Tomislav Tomljanović član UPS Pampas s osvojenih 511,2810 Bodova (99,57%), a treće Dejan Praunsperger iz zagrebačkog kluba Double Alpha s 494,9539 bodova (96,39%).

U ekipnoj konkurenciji nastupilo je 7 ekipa, a prvo je mjesto također pripalo klubu iz Vinkovaca.  Ekipa KPS Strijelac 1 u sastavu D. Majstorović, I.Kopčić, G. Šarić i I. Perić, pobijedila je s ukupnih 1410,7504 bodova. Drugo mjesto pripalo je ekipi UPS Pampas 1 (T.Tomljanović, D.Dumendžić, I.Mikan i B.Kovačević) s osvojenih 1311,2197 bodova, a treće Double Alpha 2 (D.Praunsperger, H.Bertović, S.Turek) s 1207,5046.

Uz nastupe na međunarodnim natjecanjima, članovi UPS Pampas planiraju organizirati i 5 kola klupske  lige, a sve kao priprema za XXV. I.P.S.C. Kup Osijeka koji će se održati u kolovozu. Inače, I.P.S.C. Kup Osijeka je jedno od najtradicionalnijih natjecanja u  I.P.S.C. streljaštvu u Europi, koje će se održati 25 puta za redom, a na kojemu su do sada nastupali strijelci iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije, BiH, Grčke, Njemačke, Švedske i SAD-a. Na  XXV. Kupu Osijeka očekuje se dolazak više od 150 strijelaca.

FOTO: UPS Pampas (priopćenje)