Logo

X

Novosti s tržišta rada! Pogledajte 10 poslova koji se nude

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12.000 do 14.000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9.000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

VSB Holding GmbH zapošljava na poziciji: Area Project Manager (m/ž) na području Hrvatske. Ukoliko ste kompetentni u području ‘project managementa’, imate prodajno iskustvo i pregovaračke vještine, a napredno se služite računalom, vas se traži. Kliknite na brzu prijavu.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. zapošljava na poziciji Medical Representative (m/f) za područje Zagreba i ostalih regija u Hrvatskoj. Ploslodavac je slovačka farmaceutska kompanija koja je utemeljena davne 1994. godine. Kako bi nastavila svoje uspješno i dinamično poslovanje, traži pojačanje. Glavna zadaća na ovom poslu odnosi se na česte posjete partnera – bolnica, doktora, u cilju širenja poslovanja. Zainteresirani ste? Prijavite se do 21.03.

Energos d.o.o. poduzeće osnovano 2006. godine s glavnom djelatnošću izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima, zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava 30 elekstroinstalatera (m/ž). Čitanje projektne dokumentacije, polaganje instalacijskih cijevi, kanala i kabela te ugradnja i spajanje razdvodnih kanala, poslovi su koje imate ‘u malom prstu’? Vas se traži! Plaća je u rasponu od 6 000 kn do 10 000  kn, pa se prijavite brzom prijavom.

Nikačević d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) za gradnju stambenih zgrada i jednostavnih građevina, te za žbukanje i ostale zidarske radove. Mjesto rada je Đakovo, a na ovaj natječaj možete se prijaviti putem linka.

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH traži djelatnika za radnu poziciju web developera (m/ž) za rad od kuće. Početna plaća je 600 eura, a potrebno vam je znanje rada u WordPress-u, obilje kreativnosti i fleksibilnosti te poznavanje engleskog jezika. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom.

Medica Magna d.o.o., za tvrtku Jamieson – najvećeg kanadskog proizvođača potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova, zapošljava direktora prodaje (m/ž) i stručnog suradnika (m/ž) za rad na terenu. Traže se visokomotivirane i pozitivne osoba iz bilo kojeg dijela Hrvatske, s iskustvom rada na terenu. Naglasak je na iskustvu rada s ljekarnama te na djelomičnom poznavanju područja prodaje i marketinga. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Prima namještaj za Đakovo traži dostavljača/montera (m/ž). Glavne zadaće na ovom poslu uključuju montiranje namještaja, rukovanje alatima za montažu te brigu o istima, ali i točnost i ispravnost preuzete robe iz skladišta, kao i ispunjavanje evidencijskih formulara. Ako vas zanima više detalja, provjerite ih na linku i pravovremeno se prijavite.

Genericon Pharma d.o.o., dinamična austrijska farmaceutska tvrtka s dugom i bogatom tradicijom, zapošljava više stručnih suradnika u promociji lijekova (m/ž) za područje Dalmacije i Slavonije. Nudi vam se rad u malom, ambicioznom i kreativnom timu te kontinuirano usavršavanje, službeni automobil, mobitel i laptop. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.