Logo

X

Novi poslovi! Provjerite što se nudi

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

Dantia j.d.o.o. hrvatska je tvrtka s iskustvom koja se bavi dizajnom i impliciranjem folija na vozila, plovila i objekte, surađujući s velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Trenutno zapošljava 4 izvršitelja za poziciju: postavljač folija (m/ž). Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a plaća koja vas očekuje u rasponu je od 4000 kn do 8000 kn. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

Pogled Naprijed zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Mjesto rada: cijela Hrvatska. Sretno!

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u Osijeku zapošljava suradnika u službi za korisnike – mobilni tim (m/ž). Opis posla uključuje redovite posjete školama uključene u projekt e-Škole, informiranje škola o statusu projekta te praćenje i evaluaciju školskih projektnih aktivnosti. Od kandidata se očekuje razvijeno kritičko i analitičko razmišljanje, sposobnost kvalitetnog izražavanja, razvijene komunikacijske vještine, sklonost timskom radu,… Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se klikom na brzu prijavu.

Radnik d.d. zapošljava poslovođu gradilišta (m/ž) za  rad na području cijele Hrvatske te na još 6 pozicija, koje možete provjeriti na linku. Za poslovođu trebate odlične organizacijske vještine, a očekuje vas i rukovođenje i kontroliranje radova na gradilištu, upravljanje grupom od 30-40 ljudi te evidencija njihovog prisustva, kontroliranje učinka radnika na gradilištu. Ako imate petogodišnje iskustvo, nemate što čekati –  prijavite se.

SSM United Ship Management ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25.04., pa odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i aplicirajte u roku.

Spas studio d.o.o. zapošljava montera sauna i hidromasažnih bazena (m/ž) za rad na području Hrvatske. Riječ je o poslodavcu koji se dugi niz godina bavi prodajom, dopremom, montažom te servisnom podrškom opreme za privatni i profesionalni Wellness. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, možda ste vi traženi kandidat/kinja. Provjerite uvjete, prijavite se.

Manpower za klijenta zapošljava na poziciji: Software PLC engineer (m/f) za rad od kuće, te za terenski rad. Ako ste spremni raditi na projektima po Europi (6-8 mjeseci u godini) te ostatak vremena raditi iz udobnosti svoga doma, a imate iskustvo rada iz spomenutog područja, provjerite više informacija oko prijave na linku. 

Orion d.o.o., specijalizirana tvrtka za distribuciju zabavne pirotehnike, izvođenje vatrometa i scenskih efekata, proširuje tim i zapošljava komercijalista/predstavnika na terenu (m/ž), za rad na području Hrvatske.
Od vas se traži završena srednja škola, poznavanje rada s MS Office programima, vozačka dozvola B kategorije, kao i iskustvo rada u terenskoj prodaji, u osiguranju, trgovini, kao i poznavanje pravila pozicioniranja robe. Prijavite se.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i konstantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.