Logo

X

Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Novoj Gradiški, Đakovu i Našicama. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 29.1.

NTH Mobile d.o.o. traži iOS Mobile Application Developer-a (m/ž) za rad u Osijeku. Prijave su otvorene do 4.2. Posao uključuje razvoj mobilnih aplikacija za iOS platformu, development u Xcode razvojnom okruženju, sudjelovanje u kreativnom procesu, analizi i konceptu mobilnih tehnologija te istraživanje i implementacija novih tehnologija. Poslodavac nudi napredovanje kroz rad na raznovrsnim projektima i tehnologijama, upoznavanje različitih tržišnih potreba, klijenata, poslovnih procesa i sektora, ugodnu atmosferu i kvalitetan tim stručnjaka. Aplicirajte.

Arena Casino traži operatora/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Rok prijave je 2.2. Traži se spremnost na smjenski rad i rad u noćnoj smjeni, odgovornost, pouzdanost i preciznost, komunikativnost, uslužnost prema gostima, spremnost na učenje i timski rad, kulturan nastup i izražavanje. Radno iskustvo nije preduvjet. Prijavite se putem linka.

Mesna industrija Ravlić zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž), rukovoditelja viličarem (m/ž) i studena za slaganje dokumentacije u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada su Petrijevci. Poslodavac nudi kontinuirano profesionalno usavršavanje i mogućnost napredovanja, rast plaće proporcionalno ostvarenim rezultatima, plaćenu naknadu za prijevoz i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

DignetSoftware d.o.o. zapošljava na poziciji programer/ developer za razvoj ERP i eCommerce rješenja u .Net okruženju (m/ž) u Vinkovcima. Rok prijave je 30.1. prednosti su osobe s iskustvom u razvoju Microsoft Dynamics NAV-a/BC, koje poznaju C# programiranje, rade ili radili su u razvoju web aplikacija (ASP.Net Web Forms; ASP.Net MVC; ASP.Net Web API; HTML/CSS/JavaScript). Potrebne su dvije godine iskustva, izvrsno govorenje engleskog jezika, a poznavanje njemačkog je prednost. Podržava se zapošljavanje osoba s invaliditetom. Prijavite se.

LPP Sinsay zapošljava u Požegi na pozicijama: visual merchandiser (m/ž) i store manager (m/ž). Prijave su otvorene do 14.2. Potrebno je relevantno iskustvo u prodaji i tekstilnoj industriji te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u stabilnoj i brzorastućoj tekstilnoj kompaniji, kompetitivnu plaću i bonuse. Prijavite se na linku.

Sintagma obrt za konzultantske usluge zapošljava projektnog asistenta (m/ž) u Novoj Gradiški. Traži se vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od sudjelovanja u izradi prijedloga projekata i provedbi projekata financiranih iz vanjskih izvora, priprema dokumentacije, komunikacija s partnerima, poslovno planiranje, izrada poslovnih planova i analiza i ostalih administrativnih poslova. Potražite više ovdje.

Watmont d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž) u Vinkovcima. Rok prijave je 29.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo  za poslove vođenja radova proizvodnje i ugradnje PVC stolarije. Pogledajte kako aplicirati.

Tip-Tip specijalizirana veterinarska ambulanta traži radnika (m/ž) u održavanju u Vinkovcima. Rok prijave je 31.1. Posao uključuje rad na održavanju u skloništu za napuštene životinje. Radno iskustvo nije važno. Potražite kako aplicirati ovdje.

Ćosić-Color soboslikarski obrt Đakovo u Đakovu zapošljava soboslikara i ličilaca-fasadera (m/ž). Rok prijave je 20.2. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Nudi se plaća od 7.000 kuna. Potražite kako ostvariti prijavu na linku.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)