Logo

X

Nezaposleni ste? Evo što se nudi na tržištu rada

Ili ako pak niste zadovoljni s trenutnim poslom - evo prilike za promjenu...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Pogled Naprijed, tvrtka koja se bavi proizvodnjom filmova, videofilmova i televizijskog programa te djelatnošću snimanja, zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Sretno!

KS Tools Werkzeuge-Maschinen GmbH zapošljava djelatnika na radnom mjestu: Sales Support (m/ž) za rad na području Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH te Kosova. Na ovoj poziciji bit ćete u stalnoj komunikaciji s postojećim te novim klijentima. Također, bit ćete odgovorni za pripremu i praćenje prodajnih kampanja. Provjerite detalje na linku i aplicirajte na vrijeme.

Manpower za svog klijenta – tvrtku koja se bavi uvozom, prodajom i distribucijom prehrambenih sirovina, traži osobu za radno mjesto: prodajni predstavnik/ica za rad u Slavoniji (terenski rad). Glavna zadaća koja vas očekuje na ovom poslu uključuje obilazak postojećih kupaca (Horeca kanal i pekarska branša) te akviziciju novih kupaca i sklapanje novih poslovnih suradnji. Jeste li spremni na ove poslovne izazove? Prijavite se.

 

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega/ica koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12 000 do 14 000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega/ica koji će zarađivati 9 000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i konstantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Energos d.o.o. poduzeće osnovano 2006. godine s glavnom djelatnošću izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima, zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava 30 elekstroinstalatera (m/ž). Čitanje projektne dokumentacije, polaganje instalacijskih cijevi, kanala i kabela te ugradnja i spajanje razdvodnih kanala, poslovi su koje imate ‘u malom prstu’? Vas se traži! Plaća je u rasponu od 6 000 kn do 10 000  kn, pa se prijavite brzom prijavom.

Korni Ing d.o.o. zapošljava radnike na 3 pozicije: tesar (m/ž), zidar (m/ž), i pomoćni građevinski radnik (m/ž) za područje cijele Hrvatske.
Poduzeće Korni ing d.o.o. osnovano je 1998. godine i kontinuirano izvodi građevinske radove u Hrvatskoj, pa ukoliko je ono srodno vašim kvalifikacijama i preferencijama, provjerite natječaje i prijavite se.

Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara (m/ž) za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

Nikačević d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) za gradnju stambenih zgrada i jednostavnih građevina, te za žbukanje i ostale zidarske radove. Mjesto rada je Đakovo, a na ovaj natječaj možete se prijaviti putem linka.

Crionis LLC zapošljava na impresivnih 8 pozicija, za rad od kuće i online. Između ostalih, traže se Angular Developer (m/f), HTML/CSS developer (m/f), Video Editor (m/f). Provjetite široku poslovnu ponudu ovog poslodavca na linku i prijavite se do 14.04.

 

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.