Logo

X

Neuspjeh nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima i sudjelovati u izgradnji tima. Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Profesio d.o.o., za svog klijenta – uspješno domaće poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu, zapošljava fasadera / molera (m/ž) u Osijeku. Poželjno je prijašnje radno iskustvo, a odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuju radno vrijeme od 7-16 h, redovita primanja i osiguran smještaj. Priključite se ovom timu u svega nekoliko klikova…

Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku.

Triglav savjetovanje d.o.o. traži pet zastupnika u osiguranju, za prezentaciju i prodaju osobnih i zdravstvenih osiguranja u Osijeku. Od kandidata koji se prijave na ovaj natječaj očekuje se srednja i viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije i mogućnost posjedovanja vlastitog vozila. Sve dodatne detalje potražite u oglasu.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Slavonić zapošljava medicinsku sestru / medicinskog tehničara u Osijeku. Ako vas zanima provođenje zdravstvene njege na terenu, a imate položen stručni ispit i licencu za rad, pozovite poslodavca putem telefona koji možete pronaći na linku.

Florijan traži dimnjačara/dimnjačarku. Trebate tek završenu srednju školu, dok prijašnje iskustvo nije uvjet za prijavu. Očekuje vas čišćenje i održavanje dimnjaka, a mjesto rada su općina Darda, Petlovac i Popovac. Prijavite se. 

Mono, tvrtka za razvoj softvera iz Osijeka, u potrazi je za web dizajnerom (m/ž) koji poznaje Adobe CS ili srodne pakete, kao i HTML, CSS tehnologije te responsivan pristup web dizajnu. Poznavanje tipografije i crtačko-ilustrativne vještine velike su prednosti, a sve ostale detalje možete pročitati ovdje.

Božić Gradnja j.d.o.o. u svoj tim pridružuje dva radnika/ce niskogradnje (m/ž) za pomoćne poslove. Iskustvo je poželjno, no nije presudno za vaš odabir. Vozačka dozvola B kategorije svakako je prednost. 

Presoflex Gradnja vas poziva da se javite na oglas za građevinskog inženjera (m/ž) u Našicama. Odabrani kandidat ili kandidatkinja brinut će o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova, kao i o održavanju ugovorenih rokova i uvjeta. Minimalna stručna sprema koju trebate imati je viša ili prvostupanjska. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)