Logo

X

Nenad Gračan za OsijekNEWS.hr o Bočkaju

Više ga neće zvati, rekao je...

Petru Bočkaju su se zbog incidenta zatvorila vrata U-21 reprezentacije u kojoj je mogao imati važnu ulogu na Europskom prvenstvu – potvrdio je i izbornik Nenad Gračan s kojim smo imali prilike razgovarati.

Prvenstveno mi je žao što se to dogodilo, u privatne stvari ne bih htio ulaziti, to je sve individualno i ono što mogu reći u igračkom kontekstu je to da je on ušao u jedan kontinuitet i jako dobru igru – rekao je Gračan.

NEĆE GA ZVATI

Mi nećemo raditi ništa protiv kluba, mislim da je to najosnovnije, taj vrlo bitan karakter, iako je on jako dobar igrač. Jedina ispravna odluka trenutno je ta da protiv kluba ne možemo ići. On je trebao biti na utakmici s Italijom, ali ipak ništa. Mislim da je to sad jedina ispravna odluka s obzirom na sve što se dogodilo, a i na to što je odlučio NK Osijek.

”ZNAM GA KAO IZVRSNOG IGRAČA”

Iako igrači kod nas dolaze puno kraće, a u tom terminu su puni obaveza. Kad je i bio tu, nikada nisam imao s njim nikakvu negativnu situaciju, niti sam ikad doživio bilo kakav incident vezan uz njega. Ja ga znam kao izvrsnog igrača.

FOTO: Youtube screenshot