Logo

X

Nemate ideje kako provesti posljednju nedjelju u mjesecu?

Sportsko-rekreativna utrka Banovo Brdo Trk&Bic je idealna prilika za to

Postoji li bolji način provesti posljednji vikend u mjesecu od boravka u prirodi, još ako je sunčano i toplo? Naravno da nema… Zato je tu sportsko-rekreativna utrka Banovo Brdo Trk&Bic koja će se sutra održati.

Banovo brdo Trk&Bic cestovna je trkačka i biciklistička utrka koja će se održati na najvišoj koti baranjske uzvisine Banovo brdo (Vinska cesta baranje). Biciklisti će starati i utrkivati se sa istočne strane u disciplini sprint na 800 m i 100 m visinske razlike. Trkači kreću s istoga mjesta kao i biciklisti, a trči se do okretišta prije magistralne ceste te nazad do vidikovca na Banovom brdu. Staza je duga osam kilometara, a visinska razlika 200 metara.

Za sve natjecatelje, prijatelje i goste nakon utrke biti će osiguran ručak, razna cuga i prigodna uspomena sa logom utrke”, kaže Dario Majetić iz Sportsko-rekreativnog kluba Žuti šešir.

Okupljanje i prijave – Vidikovac na Banovom brdu, od 9,30 do 10,45 (Kotizacija je 70 kuna). Start je u 11 sati, a domjenak i proglašenje najboljih planirano je za 12,30.

Organizatori mole sve natjecatelje da automobile parkiraju u selima ili u podnožju sa zapadne ili jugoistočne strane Banovog brda.

foto: Pixabay (ilustracija)