Logo

X

Ne razbijajte glavu nepotrebnim stvarima – Donosimo deset novih dobrih vijesti!

Upravo je posao razlog zbog čega vas najčešće boli glava? Imamo rješenje za Vas ;)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

FINA zapošljava u Osijeku na poziciji suradnik za pravne poslove u poslovnoj mreži (m/ž). Posao se sastoji od obavljanja poslova provedbe ovrhe na nekretninama i pokretninama u Fini, praćenja zakonskih i podzakonskih propisa, zastupanja Fine pred sudovima, upravnim i drugim tijelima i drugo. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema pravnog smjera, godina dana radnog iskustva, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, usmjerenost na detalje i komunikacijske vještine. Prednost donosi položen pravosudni ispit. FINA nudi izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se na ovaj posao najkasnije do 6.11. putem linka.

Kadus d.o.o. za Optima Telekom d.d. traži više agenata u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž) s mjestom rada u Osijeku. Optima Telekom d.d. pruža fiksne usluge telefonije, televizije i interneta diljem Hrvatske putem optičkih kablova. Posao uključuje telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje potencijalnih korisnika o uslugama koje bi zadovoljavale njihove potrebe i drugo. Potrebne stručne kompentencije su minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada u MS Office-u. Traže se pristupačne, otvorene, komunikativne osobe spremne na timski rad i motivirane u ostvarivanju rezultata. Nude se fiksna plaća i bonus po ostvarenom rezultatu, pokriveni troškovi prijevoza i edukacije. Natječaj je aktivan do 6.11., stoga aplicirajte čim prije.

Mesna industrija Ravlić traži kontrolora maloprodaje (m/ž), majstora (m/ž) na održavanju/ električara (m/ž), referenta (m/ž) računovodstva i voditelja računovodstva (m/ž) u Petrijevcima. Nudi se rast plaće proporcionalno ostvarenim rezultatima, rad u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi, plaćena naknada za prijevoz i osiguran topli obrok. Poželjno je poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Saznajte kako se prijaviti putem linka.

Multinacionalna kompanija Boxmark Leather zapošljava šivače (m/ž), radnike (m/ž) u proizvodnji u odjelu krojarne i mehaničare  u Gornjoj Vrbi. Rok za slanje prijava je 28.11. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se na linku.

Industra traži pogonskog električara (m/ž), računovođu – knjigovođu  (m/ž) i kalkulanta (m/ž) za strojarske i instalaterske radove. Mjesto rada je Slavonski Brod. Potrebno je radno iskustvo od tri do pet godina i poznavanje MS Office-a. Prijave su otvorene do 11.11., a ovdje pogledajte kako ih uputiti.

Poduzeće Victoria traži vozača (m/ž) C + E kategorije i vozača (m/ž) C kategorije. Mjesto rada je Osijek. Nudi se plaća u iznosu od 5.000 do 8.000 kuna neto. Rok prijave je 27.11., a putem linka pogledajte kako se možete prijaviti.

Connectivity j.d.o.o. traže više izvršitelja za poziciju administrativnog radnika (m/ž), montera suhe gradnje/ rigipsera (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Natječaji su otvoreni do 28.11. O detaljima poslova i kako se prijaviti, saznajte ovdje.

Adecco d.o.o. za svog klijenta traži tehnologa (m/ž) u proizvodnji. Radi se u Novoj Gradiški. Traže dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, visoku stručnu spremu prehrambeno – tehnološkog, kemijsko – tehnološkog ili farmaceutskog smjera. Potrebna je osoba orijentirana na rezultate i sposobna za timski rad. Poslodavac nudi atraktivna primanja, topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i još puno toga. Rok prijave je 4.11., a kako se prijaviti pogledajte putem linka.

Graditeljstvo VIP d.o.o. u potrazi je za zidarom (m/ž), tesarom (m/ž) i fasaderom (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Traže više izvršitelja s minimalnim radnim iskustvom od šest mjeseci. Prijave su otvorene do 14.11. Pogledajte detalje oglasa i kako se prijaviti.

Element Villas u Osijeku traži voditelja (m/ž) prodaje. Prijavite se na ovaj posao najkasnije do 18.11. Potrebno je radno iskustvo od minimalno dvije godine i vozačka dozvola B kategorije. Traže osobu više ili visoke stručne spreme društvenih znanosti. Nude stimulativna primanja, ovisno o prodajnim sposobnostima kandidata. Prijavite se još danas, a kako ostvariti prijavu, saznajte ovdje. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)