Logo

X

Najgledaniji domaći stand up show dolazi u Osijek!

Znamo da većina vas muškaraca misli da zna sve o seksu, pa dođite provjeriti svoje znanje, a vi žene koje stvarno znate sve o seksu, dođite se nasmijati njihovom neznanju

Najgledaniji stand up show dolazi u Kino Uraniu! Provedite četvrtak, 23. svibnja uživajući u urnebesnim forama za starije od 16 godina koje su za vas pripremili stand up komičari Studija Smijeha. Sextra Large show je o seksu, pornografiji i ostalim škakljivim stvarima u kojem će vas, osim svojim best of forama na temu, izvođači i voditeljica iznenaditi i svojom prilagođenom odjećom.

Znamo da većina vas muškaraca misli da zna sve o seksu, pa dođite provjeriti svoje znanje, a vi žene koje stvarno znate sve o seksu, dođite se nasmijati našem neznanju.

Strastveno će vas do suza nasmijati ekipa zagrebačkog Studija Smijeha; Marina Orsag, Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Vlatka Mifka.

Ulaznica je ostalo još jako malo, a kako ne biste ostali bez svojih, nabavite ih čim prije. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna u pretprodaji. Na dan predstave, ulaznice možete kupiti po cijeni od 60 kuna tako da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme. Ulaznice možete kupiti na blagajni kina, a blagajna radi svaki dan od 17 do 21 sat. Svaki posjetitelj na ulazu dobija i Masculan poklončić.