Logo

X

Najdraža Večer vina i umjetnosti u ljetnom izdanju!

Naše i vaše sunce poslije kiše, njegov zalazak i prepuštanje mjesta zvjezdanom nebu iznad grada dogodit će se na sreću svih vinoljubaca u subotu, 8. srpnja

U posljednje vrijeme kao da se vrijeme urotilo protiv događaja na otvorenom, no znali su stari Rimljani, a znamo i mi onu izreku “Post nubila Phoebus”. Naše i vaše sunce poslije kiše, njegov zalazak i prepuštanje mjesta zvjezdanom nebu iznad grada dogodit će se na sreću svih vinoljubaca u subotu, 8. srpnja u Perivoju kralja Tomislava. Te vedre i tople večeri, od 18.00 sati pa sve do ponoći, Turistička zajednica Osječko – baranjske županije je uz partnere pripremila još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta.

Spremni smo za još jedno popunjavanje vaših srca dobrim osjećajima, sjajnim provodom i vrhunskim uživanjem u čaroliji vina na prvoj ovogodišnjoj Večer vina & umjetnosti koja kucajući na vrata želi preuzeti dominaciju nad prekrasnim, fotogeničnim zalaskom sunca i nakon toga otvorenim nebom čije zvijezde uredno plešu u ritmu dobrih vibracija koje im zajedno šaljemo.

Potaknuti čarolijom vina Slavonije i Podunavlja, uz ritam koji će zadati No Jazz Band i Nera & Updown, dopustite svom tijelu da pronađe još neotkrivene plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih perivoja. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone koje potpisuju land-art umjetnik Nikola Faller i Udruga Reart, a za poseban ambijent pobrinut će se majstori good mood kotlića, ekipa In da Sofa. Pomoć u kuhanju svega zbog čega se osjećate dobro, osigurat će gospoda Umbo & Sheepatz.

Odazovite se pozivu Turističke zajednice Osječko – baranjske županije, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite datum na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina & umjetnosti već 11 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi. Vidimo se!

Za više informacija posjetite web stranicu Visit Slavonia Baranja i Facebook događaj Večer vina i umjetnosti 8.7.2023.