Logo

X

Najbolji poslovi tjedna: Potrebni su inženjeri, vozači, soboslikari, pekari, skladištari, prodavači…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 15 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Gradnja Alaber d.o.o. zapošljava građevinskog inženjera (m/ž) u Požegi. Bit ćete zaduženi za suradnju s voditeljem gradilišta, naručivanje materijala, koordinaciju s investitorom i nadzornim tijelom, vođenje brige o svim zbivanjima na gradilištu. Za dodatne detalje i prijavu kliknite ovdje.

Poduzeće Iskopi Denis iz naselja Radovanci traži vozača teretnog vozila (m/ž). Kandidat mora imati položen vozački ispit C i E kategorije te godinu dana radnog iskustva. Kliknite ovdje za više informacija.

Dekra za svojeg klijenta, poduzeće Studenac traži laboranta (m/ž) u Lipiku. Novozaposlena osoba radit će u laboratoriju, kontrolirati kvalitetu ulaznih sirovina, testirati uzorke. Očekuje se SSS i/ili VSS, iskustvo rada u laboratoriju te odgovornost u radu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno te stimulativna primanja. Za prijavu kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno. Poznavanje njemačkog jezika je prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte.

OS. KOMPAKT d.o.o.iz Osijeka traži soboslikara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno i to samo ako se kandidat dokaže. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.07. možete pronaći na linku.

Trgovačko pekarski obrt Baguette zapošljava pekara (m/ž) u Đakovu i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Kandidat mora imati završenu trogodišnju srednju školu. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Presing d.o.o. planira zaposliti skladištara (m/ž) u Osijeku. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u skladištu građevinskog materijala, vođenje i organizaciju dostave, te po potrebi za nabavu materijala. Traži se organizirana i uredna osoba. Kandidat mora znati raditi na računalu, ali i rukovati viličarom. Ovaj natječaj je otvoren do 15.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Tisak traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zaprimanje, naručivanje i prodaju robe. Osim toga izlagat će robu, odrađivati marketinške aktivnosti te brinuti o čistoći prodajnog mjesta. Kandidat mora imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu te pola godine radnog iskustva. Rok prijave je 18.07. Za više informacija kliknite ovdje.

Cavita j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za klasičnu njega lica i tijela, rad na aparatima za uklanjanje strija, dlačica i kapilara, rad na aparatima za mršavljenje i masaža. Poslodavac očekuje da imate radno iskustvo i da ste samostalni u radu. Više na linku.

Žito d.o.o. iz naselja Forkuševci traži stočarskog radnika (m/ž) za hranjenje i čišćenje svinja. Predviđena bruto plaća je 5.000 kuna. Poslodavac pokriva i putne troškove. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Tvrtka Multigradnja iz Slavonskog Broda traži 2 tajnika (m/ž). Novozaposlene osobe bit će zadužene za vođenje poslovnih knjiga firme, rad u knjigovodstvenim programima, izradu računa i obračun plaća. Potrebno je znanje rada na računalu. Radno iskustvo nije uvjet. Moguća je obuka prije zapošljavanja. Nudi se fleksibilno radno vrijeme. Ovaj natječaj je otvoren do 18.07.

Marković, obrt koji se bavi uvozom poljoprivrednih strojeva iz Francuske traži administratora (m/ž) u općini Velika Kopanica. Bit ćete zaduženi za praćenje oglasa, pronalazak odgovarajućih strojeva u oglasnicima, dogovaranje uvjeta prodaje, odlazak u Francusku radi sklapanja posla. Glavni uvjet za zapošljavanje je znanje francuskog jezika. Rok prijave na ovaj natječaj je 15.07.

Stambena izgradnja d.o.o. iz Slavonskog Broda zapošljava čak 5 zidara (m/ž) za terenski posao na području cijele Hrvatske. Kandidati moraju imati minimalno 10 godina radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz. Rok prijave na ovaj natječaj je 09.07.

Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac iz mjesta Šumetlica traži liječnika specijalista psihijatrije (m/ž) za rad u djelatnosti palijativne skrbi i dugotrajnog liječenja. Rok prijave je 20.07.

Lenos d.o.o. iz Slavonskog Broda traži čak 5 zavarivača (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz i terenski dodatak, a očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva. Poznavanje njemačkog jezika je poželjno, ali nije uvjet.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

foto: pixabay