Logo

X

MojaAkcija.hr nahranila Zena velikog apetita na mjesec dana!

Za svakih 5.000 prikupljenih 'lajkova' MojaAkacija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Jedna donacija je isporučena ...

Zen, veeeliki ‘ćuko’ iz osječkog Azila, ‘dobri duh’ velikog apetita i stasa, zahvajujući korisnicima stranice MojaAkcija.hr, dobio je čitavu mjesečnu zalihu hrane. Kako?

Za to se pobrinuo navedeni internetski portal koji se, za svakih 5.000 prikupljenih ‘lajkova’ na svojoj Facebook stranici, oduži Vama korisnicima, darujući neku od ‘šapica’ u Azilu, a u Vaše ime.

‘Lajkanjem’ Facebook stranice Moja Akcija pomažete ‘šapicama’ u azilu, ali činite korisnu stvar i za sebe. Umjesto listanja kataloga i oblaženja trgovina u potrazi za akcijskim prodajama, na portalu MojaAkcija.hr u par “klikova” možete pronaći akcije i kataloge koji vas zanimaju.

Dakle,  za svakih 5.000 prikupljenih ‘lajkova’ MojaAkacija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Jedna donacija je isporučena …

– Pobrinuli smo se da Zen dobije mjesečnu zalihu hrane, a ako nastavimo ovim tempom širiti našu zajednicu MojaAkcija.hr, u budućnosti ćemo nastojati razveseliti još pasa iz Azil-Osijek volonteri, dok ne pronađu zauvijek svoj dom – kažu iz MojaAkcija.hr.

Dodaju i da do sljedeće donacije nedostaje manje od 2.000 lajkova. Uključite se i vi i na taj način pomozite nekoj od ‘šapica’ u azilu.