Logo

X

MojaAkcija.hr nahranila i malenu Kanicu na mjesec dana!

Za svakih 5.000 prikupljenih 'lajkova' MojaAkcija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Još jedna donacija je isporučena...

‘Lajkanjem’ Facebook stranice Moja Akcija pomažete ‘šapicama’ u azilu, ali činite korisnu stvar i za sebe. Umjesto listanja kataloga i obilaženja trgovina u potrazi za akcijskim prodajama, na portalu MojaAkcija.hr u par “klikova” možete pronaći akcije i kataloge koji vas zanimaju. Dakle,  za svakih 5.000 prikupljenih ‘lajkova’ MojaAkcija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Jedna donacija je isporučena… – piše OsijekNEWS.hr.

Velikog Zena iz osječkog Azila su, zahvaljujući korisnicima stranice MojaAkcija.hr, prošli mjesec iznenadili sa senior konzervama za ručak za čitavih mjesec dana, a ovoga puta u centru pažnje su bili oni najmanji.

Malecna Kanica sve gleda i ne vjeruje kolko je to puno papice za štence. Provukla se tu i pokoja ampula i ogrlica. Nismo mogli odoljeti kad smo otišli u šoping za Azil.

Dakle,  za svakih 5.000 prikupljenih ‘lajkova’ MojaAkcija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Uključite se i vi i na taj način pomozite nekoj od ‘šapica’ u azilu.