Logo

X

MLU: predavanje „Programi mobilnosti u RH za studente i degustacija proizvoda iz Omana, Argentine i Japana”

Uz predavanje za vas su pripremili degustaciju kave iz Omana, poznatog argentinskog čaja Yerba Mate i japanskog energetskog napitaka

Zahvaljujući potpori osnivača, Osječko-baranjskoj županiji, Muzej likovnih umjetnosti, osim izložbenim, već dugi niz godina edukativnim aktivnostima, koje prate izložbeni program, predstavlja mjesto kulturnih događanja i obrazovanja.

Jedna od mnogobrojnih manifestacija u koje se tradicionalno uključujemo je Edukativna muzejska akcija.

Ovogodišnja, 24. Edukativna muzejska akcija održava od 18. 4. – 18. 5., a tema je (pre)hrana. Muzej likovnih umjetnosti organizira nekoliko predavanja, a treće po redu je „Programi mobilnosti u RH za studente i degustacija proizvoda iz Omana, Argentine i Japana“, koje će se održati u ponedjeljak, 6. svibnja u 18:00 sati.

Predavanje će održati Anamarija Oršolić, vlasnica restorana zdrave prehrane Green Land. Na predavanju će govoriti o tome kako iskoristiti sve potencijale studiranja kroz programe mobilnosti, kroz koje se može upoznati različite kulture i njihova tradicionalna (pre)hrana.

Uz predavanje za vas su pripremili degustaciju kave iz Omana, poznatog argentinskog čaja Yerba Mate i japanskog energetskog napitaka.