Logo

X

Mladi karate sokolaši odlični na 2.kolu proširene lige Slavonije, Baranje i Srijema

Karataši KK-a Hrvatski sokol su osvojili sedam zlatnih i tri srebrna odličja

Jučer je u Osijeku u dvorani Gradski vrt na 2. kolu lige za sezonu 2018./2019. nastupilo je 230 natjecatelja iz 16 klubova Slavonije, Baranje i Srijema.

KK Hrvatski sokol na 2. kolu lige nastupio je s 5 mladih natjecatelja u kata i kumite disciplinama osvojivši sedam zlatnih i tri srebrna odličja u službenim kategorijama.

Najuspješnija je bila Katia  Šegavčić koja je osvojila 3 odličja, 2 zlatna u kata disciplini učenica i mlađih kadetkinja dominirajući kvalitetom te srebrno odličje u drugom nastupu u kumite disciplini, što ima poseban značaj i odraz je velike Katijine kvalitete.

Fran Seligman u kata disciplini učenici i mlađi kadeti suvereno je pobjeđivao i osvojio 2 zlatna odličja. U stopu ga je pratila najmlađa katašica Ema Alšić u kategoriji cicibanke i mlađe učenice i osvojila 2 zlatna odličja.

Zlato je osvojio i mladi kumitaš Benjamin Kurtić u svom drugom ligaškom nastupu.

Odnedavno nova članica kluba  je 14-godišnja katašica Sara Banjeglav u svom prvom ligaškom nastupu za klub bila je uspješna osvojivši 2 srebrna odličja. Ovi i svi ostali mnogobrojni odlični rezultati mladih natjecatelja tijekom 2018. plod su stručnog, planskog i napornog rada.

Iskrene čestitke mladim karate uspješnicima!

foto: Aleksandar Šegavčić