Logo

X

Meštrović: sustav vrijednosti NK Osijek ne trpi izdajnike i ljude koji imaju peterostruku plaću hrvatskog premijera a ovako to vraćaju!

Ne smiruje se priča oko Petra Bočkaja i njegovog incidenta...

Ne smiruje se priča oko Petra Bočkaja i njegovog incidenta. Naime, predsjednik Osijeka Ivan Meštrović najavio je kako će klub od igrača tražiti nadoknadu štete – piše OsijekNEWS.hr.

”NK Osijek je navedenog igrača prošle godine platio milijun i pol kuna i ovakvo ponašanje zaslužuje samo osudu. Prevelike su to plaće za ovaj dio Hrvatske i općenito u Hrvatskoj da bismo ovakvo što opraštali. Petar Bočkaj je izbačen iz NK Osijek, izbačen je kao individua za koju ne želim da bude u NK Osijek ni na koji način osim formalno-pravno, a NK Osijek će i u formalno-pravnom smislu ići za naknadom štete koju nam je prouzročio taj igrač. On je i dalje ugovorni igrač NK Osijek, a naš pravni tim će vidjeti kako možemo vratiti bar djelomično što smo u njega uložili, a on nam je na ovako “lijep” način vratio” – rekao je predsjednik Ivan Meštrović u obraćanju medijima.

”Isprike ovdje ne prolaze. Naš sustav vrijednosti ne trpi izdajnike, kukavice, nesportski život, neprofesionalce i ljude koji imaju peterostruku plaću hrvatskog premijera a ovako to vraćaju”, izjavio je predsjednik kluba.

Nakon jučerašnje utakmice, Bočkajevo ponašanje bi se itekako moglo smatrati izdajom. Naime, nakon rezultata 1-1 s Belupom, Osijek je treći s 41 bodom, a 2. mjesto znači potencijalni ulazak u LP. Tko zna kakav bi rezultat bio da se Bočkaj nije dvije noći pred važnu utakmicu napio i izazvao incident.