Logo

X

Međunarodni dan Karašice za podizanje svijesti o očuvanju okoliša uz zabavni program

Ovaj dnevni event savršen je razlog da provedete svoje rano poslijepodne na otvorenom uz brojne sadržaje. Karašicka Republika ovaj je puta uz svoje već poznate delicije i bogatstvo ića i pića te lokalne glazbenike pripremila i dvije nove aktivnosti

I ove godine, točno na Dan planeta Zemlje, 22.4.2023. udruga Karašicka Republika obilježava Međunarodni dan Karašice kroz edukativno-zabavno-avanturističko događanje u predivnom valpovačkom parku (kod mosta Malta)!

Ovaj dnevni event savršen je razlog da provedete svoje rano poslijepodne na otvorenom uz brojne sadržaje. Karašicka Republika ovaj je puta uz svoje već poznate delicije i bogatstvo ića i pića te lokalne glazbenike pripremila i dvije nove aktivnosti: Karafting – vožnju po Karašici uz Karašicke gondolijere (ako vodostaj dozvoli) te edukativno-avanturističku igru potrage za blagom na temu zaštite okoliša i svega “eko” u kojoj mogu sudjelovati i djeca i odrasli u miješanim ekipama. Radi se o konceptu escape room igre na otvorenom u kojoj će sudionici na različitim točkama u valpovačkom parku tražiti tragove, rješavati zagonetke i skupljati tajne poruke, a najbrža ekipa će biti i nagrađena.

Iz Karašicke Republike poručuju svim posjetiteljima da ponesu dekice i prostirke kako bi u potpunosti uživali na ovom pravom piknik partiju.

Međunarodni dan Karašice počinje u 11h, a završava u 16h i pravi je obiteljski događaj, sadržajem prilagođen djeci, mladima i odraslima pa skupite ekipu i uživajte u proljetnom subotnjem poslijepodnevu na najljepšoj lokaciji u Valpovu – priča se po kartonaži da nas očekuje predivno vrijeme!

Partneri Karašicke Republike na ovom događanju su Ekološka udruga Eko-Karašica i Turistička zajednica Grada Valpova.