Logo

X

Mario Milinković izabran za predsjednika SDP Vukovarsko-srijemske županije

"Pred nama je vrlo težak, ozbiljan i odgovoran posao i vjerujem da će on uroditi plodom te da ćemo vratiti povjerenje žitelja naše županije"

U subotu, 26.11.2022. godine, metodom jedan član – jedan glas za novog predsjednika Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko-srijemske županije izabran je Mario Milinković, načelnik općine Stari Mikanovci.

Tom prilikom Mario je zahvalio na podršci i prilici da zajedničkim radom i naporima stabiliziramo i podignemo rad SDP-a na području naše županije, a samim time i da ponudimo rješenja za micanje naše županije sa začelja svih gospodarskih i demografskih pokazatelja.

„Pred nama je vrlo težak, ozbiljan i odgovoran posao i vjerujem da će on uroditi plodom te da ćemo vratiti povjerenje žitelja naše županije. Imamo primjere razvoja naše dvije općine gdje smo na vlasti kolega Krnić iz Babine Grede i ja te ćemo pokušati te primjere proširiti i na ostale dijelove naše županije. Spojem mladosti i iskustva te željom za razvojem i ostankom u našoj županiji bit ćemo konstruktivna oporba i nudit ćemo rješenja kako bi se promijenilo vrlo teško stanje u kojem je Vukovarsko-srijemska županija, koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj.“ – istaknuo je Mario Milinković, novoizabrani predsjednik Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko-srijemske županije.