Logo

X

Ličenje i iscrtavanje zidova Klinike za kirurgiju KBC-a Osijek

U sklopu projekta je olično preko 1000m2 hodnika, čekaonica i soba... :)

Završena je i posljednja faza humanitarne akcije koju su organizirali članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC sa ciljem uređenja Klinike za kirurgiju KBC-a Osijek – piše OsijekNEWS.hr.

Učenici i nastavnici Graditeljsko-geodetske škole Osijek na čelu s gdin. Ribić oličili su preko 1.000 m2 hodnika, čekaonica i soba Klinike za Kirurgiju KBC-a Osijek.

U nastavku projekta uređenja Klinike sudjeluju učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek na čelu s mag. edukacije likovne kulture Tamarom Majer. Učenici će oslikavati zidove Klinike likovima iz animiranih filmova.

kbc osijek ličenje

„Iskreno, za ovaj prijedlog odlučila sam se u sekundi, jer znam da je projekt vrijedan uloženog vremena i truda. Radimo zbog dječice, da im barem na taj način uljepšamo bolničke dane, dok učenicima je ujedno zanimljivo i bogato iskustvo.“- Tamara Majer, voditelj projekta.

Ovom prilikom se zahvaljujemo glavnoj sestri Klinike Suzani Luketić, učenicima i ravnateljici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna prof.Kristini Kopf, što su prepoznali vrijednost projekta te se uključili u provedbu istog, kako bi omogućili što ugodniji boravak naših najmanjih sugrađana -navodi Goran Dragojević-Gican, tajnik 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC.

oslikavanje zidova

FOTO: Goran Dragojević-Gican