Logo

X

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada? Provjerite!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a dodatno, poželjno je i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, detalji su na linku.

Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati u rasponu je od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’.  

Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link. 

Baltazar d.o.o. zapošljava pomoćnog montera dizala (m/ž) i montera dizala (m/ž), za terenski rad po Hrvatskoj i Sloveniji. Osim odličnih uvjeta koje nudi ovaj poslodavac, možete očekivati primanja od 8 000 kn i 9 000 kn! Prijave se zaprimaju do 20.05.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva dipl. Ing. građevinarstva (m/ž). Imate li iskustvo u trajanju od 4 godine? Stručni ste u području visokogradnje? Ako uz sve navedeno želite preuzeti odgovornost poslovođe gradilišta i imate sve potrebne kvalitete za tu poziciju, kliknite na brzu prijavu i pravovremeno aplicirajte na ovaj natječaj.

Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Super igra d.o.o., djeluje pod brendom Arena i objedinjuje poslovanje internet casina, casina i automat klubova, na području cijele Hrvatske. Zbog povećanja posla traži više osoba za radno mjesto: operater – blagajnik (m/ž) za automat klub u Požegi. Provjerite detalje na linku i započnite svoj posao kod ovog poslodavca.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta, zapošljava njegovatelja (m/ž) u Njemačkoj. Mjesečna plaća koju možete očekivati iznosi 1 900 eura, a plaćeni su vam i prekovremeni sati te rad vikendom. Poslodavac vam osigurava i plaćen smještaj, a koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se odlično uklopili u ovaj natječaj, provjerite u oglasu za posao.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.