Logo

X

Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom imate osjećaj kao da bi već trebao biti petak? Imamo pravu stvar za vas! :D

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom, a na kraju slijedeći poveznicu možete pronaći i ostatak poslova! Sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

Adria Grupa d.o.o. traži radnika na vanjskom čišćenju (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 24.3. Posao se sastoji od rada na čišćenju vanjskih površina, održavanju hortikulture i razvrstavanju otpada. Prijavite se.

Predstavnica Obiteljskog doma Mirela Grubić zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu (m/ž). Mjesto rada je Tvrđavica. Rok prijave je 11.4. Potrebno je radno iskustvo od šest mjeseci. Poželjno je radno iskustvo na istim poslovima. Potražite kako se prijaviti putem linka.

Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

Boras d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 21.4. Glavne odgovornosti su samostalno vođenje gradilišta, vođenje gradilišnje dokumentacije, praćenje realizacije, organiziranje i praćenje kooperanata. Potrebna su informatička znanja MS Office i Autocad. Potrebna je samostalnost i temeljitost u radu. Više o poslu pronađite ovdje.

Krešimir-Futura zapošljava punitelja samoposlužnih aparata na terenu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od punjenja, čiišćenja i servisiranja samoposlužnih aparata na terenu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Poželjno je iskustvo rada u elektrostruci, ali nije uvjet. Pogledajte kako aplicirati.

Plus plin d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Rok prijave je 20.3. Posao se sastoji od dostavljanja plinskih boca na benzinske pumpe Slavonije i Baranje. Više na linku.

Slavonija bus d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) u mjestu Gornja Vrba. Rok prijave je 31.3. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Posao obuhvaća vođenje poslovnih knjiga, knjiženje računa, evidencije i slično. Provjerite detalje ovdje.

Silver for you d.o.o. traži prodavače nakita (m/ž) u Novoj Gradiški. Traži se više osoba za rad. Rok prijave je 15.3. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva. Posao se sastoji od unapređenja odnosa sa stalnim kupcima, prodaje nakita od srebra, rada na kasi, naplate i slično. Detalje pronađite na linku.

Pope d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Vinkovcima. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo rada. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)