Logo

X

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske – u finalu i dvije Slavonke

Četrnaest finalistica boriti će se za titulu najljepše mame

Ove godine finalna večer izbora za Najljepšu mamu Hrvatske održat će se 1. lipnja u Šibeniku, na Trgu Republike Hrvatske, u 21 sat.

Četrnaest finalistica boriti će se za titulu najljepše mame  i to u dvije kategorije: od  23/39 godina i 40/53 godine kategorija Dijamant.

Prošlogodišnja pobjednica izbora bila je Virovitičanka Ivana Štengl.

Ovogodišnja konkurencija je poprilično jaka, a u izboru sudjeluju i dvije finalistice iz Slavonije –

 Danica Azenić,  Donji Miholjac, 53 godine

Kristina Župan, Tenja, 34 godine

“Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima već je ona uspješna žena u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se odlučile posvetiti majčinstvu. Iz tog razloga odlučili smo dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo one u središtu pozornosti jedne večeri preko ovog natjecanja.

Uz majku ova manifestacija ima za cilj promidžbu lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma. Sve sudionice ovog natjecanja kako i njihovi pratioci, imat će priliku upoznati grad Šibenik i njegove ljepote i sa strane turističke destinacije. Sve mame finalistkinje biti će dio kalendara za 2019. godinu, te  će se snimati i promidžbeni video ovog natjecanja. Himna izbora već neko vrijeme na najljepši način promovira ono za što se zalažemo, čije je riječi napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, otpjevao Bojan Jambrošić a sve pod budnim okom Tonija Eterovića ” – kazala je Maja Gnjidic’ Verdecchia, vlasnica licence.

Ostale finalistice:

Katarina Pintač Pisar, Novi Marof- 33 godine

Ivana Filipović, Bestovje – 43 godine

Marija Lučić, Gornji Bogičevci – 45 godina

Lucija Soric’, Bibinje 37 godina

Nika Ivić Krpić, Zagreb- 36 godina

Vedrana Bušić, Šibenik – 24 godine

Višnja Filipčić Čabrajec, Zagreb – 45 godina

Ana Kreković, Gospić – 35 godina

Brankica Bubanko, Donja Stubica – 51 godina

Iris Rusan, Luč – 35 godina

Mirela Gašpert Bertić, Zagreb – 40 godina

Silvia Antolić, Klanjec – 24 godine

 

foto: Najljepša mama Hrvatske & Facebook