Logo

X

Ima li nešto ‘ukleto’ u podvožnjaku između Osijeka i Sarvaša?!

U osam godina 'sarvaški podvožnjak' je uzeo četiri života ... :(

Otkada je ‘počeo uzimati živote’, podvožnjak je i dodatno obilježen, ne kao na fotografijama s ‘google maps-a’, već s još više reflektirajuće signalizacije. A opet, sinoć se ondje ugasio još jedan život – piše OsijekNEWS.hr.

Što je to ‘ukleto’ s podvožnjakom između Osijeka i Sarvaša – pitali su se i brojni među čitateljima u komentarima sinoćnje prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

Poznata je i priča kako autocesta blizu Slavonskog Broda ‘uzima živote’. Jedni kažu zbog umora vozača, drugi govore o ‘ukletom dijelu ceste’, iznose svjedočanstva osoba koja su navodno vidjela prikazu uz rub zaustavnog traka.

Pa ipak, nismo skloni vjerovati paranormalnom. Nesreće se pripisuju brzini i drugim faktorima, no opet ‘lebdi’ pitanje što je to sa ‘sarvaškim nadvožnjakom’ tako drugačije!?

Riječ je o ravnom dijelu ceste. Riječ je o mjestu gdje vozači možda malo ‘i stisnu’, a opet je betonski dio podvožnjaka izvan ceste, ne na njoj.

O prometnim nesrećama upravo na mjestu ‘Sarvaškog podvožnjaka’ imali smo prilike razgovarati i sa glasnogovornikom PU osječko-baranjske Darijom Premecom.

Istaknuo nam je kako su 2011. godine zabilježene tri prometne nesreće sa smrtno stradalim osobama.

Nakon toga, osim ove jučerašnje, istaknuo je Premec, težih prometnih nesreća nije bilo.

PU osječko-baranjska zabilježila ih je samo nekoliko, a to su bile prometne nesreće s materijalnom štetom i isključivo lakše ozlijeđenim osobama.

Ljudi, pazite! Kada prolazite onuda, sjetite se!

U osam godina to je mjesto uzelo četiri života … 🙁

Foto: Google Maps