Logo

X

Igor Delač priča o dočeku Nove godine na Trgu u Osijeku

Niste zimogrozni, grije vas ljubav ili pak toplo kuhano vino? Za sve naše sugrađane i sve ostale zainteresirane posjetitelje organiziran je doček na središnjem gradskom trgu.

Doček samo što nije pokucao na naša vrata… Već se uveliko smišljaju odjevne kombinacije, detaljčići, nakit, što piti, što jesti, s kime proslaviti i kamo otići?

Ukoliko ste jedni od onih kojima se jednostavno nije dalo unaprijed previše smišljati i stvarati si ‘strku’ oko izbora lokacije za doček – nikakav problem.

Niste zimogrozni, grije vas ljubav ili pak toplo kuhano vino?

Za sve naše sugrađane i sve ostale zainteresirane posjetitelje organiziran je doček na središnjem gradskom trgu, uz glazbu koju će izvoditi Igor Delač i Aura band te Tamburaški sastav Lege!

Kada je riječ o dočeku, mi nismo mogli odoljeti, a da ne pitamo Igora što to priprema za najluđu noć u godini – piše OsijekNEWS.hr.

ŠTO KAŽE IGOR?

Igora čeka zaista naporno Silvestrovo, prepuno akcije… Naime, rekao nam je kako je u podne u Novom Vinodolskom, a do navečer će ‘doletjeti’ u svoj grad. Dva kraja Hrvatske u jednom danu i to zadnjem u godini!

Kako će izdržati taj tempo, pitali smo ga?!

To je nešto što ja volim. Ja uvijek kažem, nema veće sreće nego kad radiš i živiš od onoga što voliš. Nemaš dojam uopće da ideš na posao i da to stvara nekakvu obavezu.

Igore, a doček?

Naši koncerti su uvijek zanimljivi mi se izuzetno dobro zezamo i dobra smo ekipa, slažemo se međusobno što je jako važno u toj cijeloj priči i uvijek nastojimo prenijeti tu neku pozitivnu energiju u publiku. Do sada nam je to uspijevalo i ne sumnjam da će tako biti i ovaj put, a možda i žešće jer je to ipak moj grad tako da će to dodatno pojačati sve emocije. 

Planiran je lud i nezaboravan provod!

Dolazite?

FOTO: Youtube (screenshot)