Logo

X

HDZ-ovac Modrić nokautirao mladića u Zagrebu – osječki šef HDZ-a Radić poručuje: Suspendiran je!

Modrića suspendirao HDZ, a HOPS smijenio ...

– Najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja. Za to imamo nultu stopu tolerancije. Modrić je suspendiran iz HDZ-a – poručio je uvodno čelnik osječkog HDZ-a Ivan Radić za OsijekNEWS.hr.

Naime, Ivicu Modrića, osječkog HDZ-ovca očekuje Časni sud stranke. To je sljedeće tijelo koje će se baviti osječkim članom, a pošto je diplomaciju u Zagrebu u konfliktu s neimenovanim mladićem zamijenio šakama.

Ivica Modrić, član HDZ-a, osječkog ogranka stranke i član Uprave državne tvrtke HOPS d.o.o. (Hrvatski operator prijenosnog sustava), smijenjen je iz Uprave spomenutog poduzeća, a i suspendiran iz vladajuće nacionalne stranke. Prije više dana nokautirao je mladića u Zagrebu, piše Index.hr, a usljed je čega stranka povukla drastičan potez.

– O njegovom članstvu dalje će odlučivati sljedeće instance stranke. Njihov zaključak ja ne mogu prejudicirati. Dodajem samo da Modrić nikada nije bio niti na jednoj dužnosti unutar stranke, već tek običan član. Postupak ide dalje. Modrić mora odgovarati za svoje postupke – zaključio je Ivan Radić.

– Imenovani član Uprave HOPS-a opoziva se s mjesta člana Uprave Društva zbog kršenja obveza iz radnog odnosa narušavanjem poslovnog ugleda Društva neprimjerenim ponašanjem i sudjelovanjem u fizičkom obračunu koje je rezultiralo teškom tjelesnom ozljedom druge strane. Prijedlog Odluke dostavljen je Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji (HERA-i – poručili su iz Hrvatskog operatera prijenosnog sustava za Index.hr, a koji dodaje kako je do napada došlo nakon što je mladić pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu, a Modrić, koji je upravljao automobilom, ga nije propustio, već je projurio pored njega, na što je mladić zatim rukom udario prtljažnik Modrićevog automobila, a HDZ-ovac izašao iz auta, zaprijetio i udario ga šakom u glavu.

Mladić ga je, nastavlja Index.hr, potom fotografirao, pozvao policiju, a kasnije su u bolnici utvrđene ozljede u obliku četiri frakture, dvije na jagodičnoj kosti, jedna na čeljusnoj, a još jedna između čeljusti i jagodice. Mladić je potom, zaključuje Index.hr citatom mladića, operiran i još ne može otvoriti oko.

Foto: Youtube (screenshot)