Logo

X

Gdje će Bočkaj? Prodaje li ga Osijek i želi li ga tko?

Nakon incidenta, Bočkaj je postao zanimljiv mnogim klubovima, pa i riječkom prvoligašu ...

Bočkaj je još uvijek službeno igrač Osijeka. Klub očekivano želi zaštititi svoje interese i za odlazak talentiranog igrača traži odštetu koja za Rijekine prilike i nije tako mala, piše novilist.hr.

Nakon incidenta, Bočkaj je postao zanimljiv mnogim klubovima, pa i riječkom prvoligašu. Nakon što je izbačen iz momčadi, Bočkaj je još uvijek službeno igrač Osijeka koji očekivano želi zaštititi svoje interese i za odlazak talentiranog igrača traži poveću odštetu. Silno talentirani, ali incidentima skloni Bočkaj, možda je pronašao novu sredinu i vjerojatno posljednju jer ako tu ‘zariba’ vjerojatno ga više nitko neće htjeti. Rijeka ima problema s desnom stranom, a Bočkaj bi im mogao biti savršeno riješenje. S druge strane, on navodno ne bi imao ništa protiv nastaviti karijeru u Rijeci i opet zaigrati s Murićem s kojim je odigrao dosta utakmica u omladinskom pogonu Dinama.

Može se pretpostaviti da pojedini klubovi koji su u manjku po pitanju desnih bočnih i krilnih igrača, neće propustiti priliku. Rizik s Bočkajem je ogroman jer čovjek je sklon ponavljanju pogrešaka kada su u pitanju ekscesi s noćnim izlascima i alkoholiziranjem, no to nije karakteristika koja se ne bi mogla dovesti u red naročito sa strogim trenerom poput Igora Bišćana.

Pitanje je sada ima li Rijeka hrabrosti potpisati Bočkaja?

FOTO: Youtube screenshot